DA VAM NE PROMAKNE NITI JEDNA SITUACIJA U ZADRUZI!

Četiri nova kanala najgledanijeg Realityja od sada i u Hrvatskoj!

Nakon Srbije, Crne Gore I Bosne i Hercegovine, od sada su i u Hrvatskoj dostupna četiri nova, potpuno profilirana kanala – Zadruga Live 1, Zadruga Live 2, Zadruga Live 3 i Zadruga Live 4.

S obzirom na to da za “Zadrugom” vlada veliki interes u cijeloj regiji, gledatelji od sada imaju mogućnost putem četiri nova kanala 24 sata dnevno pratiti dešavanja iz Realityja koji već četvrtu sezonu zaredom nosi titulu najgledanijeg na ovim prostorima.

Zahvaljujući ovim kanalima, gledateljima iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, a sada i iz Hrvatske, omogućen je potpun uvid u sva turbulentna događanja u “Zadruzi 4“.

Na svakom od četiri kanala prikazane su druge lokacije, što gledateljima pruža priliku da biraju koja situacija im je interesantnija i koje sudionike žele gledati.

Kako je pred zadrugarima još nešto više od osam mjeseci, nema sumnje da nas najnapetije, najinteresantnije i najturbulentnije situacije tek očekuju, zato već sada potražite četiri nova kanala “Zadruge“ i pratite kako se odvija stvaran život pred kamerama.

Aktivirajte ZADRUGA LIVE paket  još danas pozivom na broj 0800 9700 samo na Total TV satelitskoj platformi.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr