UVJETI ONLINE KUPNJE NA SLUŽBENIM STRANICAMA TOTALNE TELEVIZIJE D.O.O WWW.TOTALTV.HR

 

1. OSNOVNE INFORMACIJE

Totalna televizija d.o.o, sa sjedištem na adresi Buzinski prilaz 10, Zagreb, upisana u registar  Trgovačkog suda u Zagrebu MBS 2440962, OIB 80112273645 (dalje u tekstu: Trgovac), ovim uvjetima uređuje postupak naručivanja, ugovaranja, isporuke, plaćanja i reklamacije proizvoda i usluga ponuđenih na stranici.

Posjetitelj stranice je svaka osoba koja pristupi www.totaltv.hr web stranici.

Kupac proizvoda je svaka osoba koja, putem sredstava elektroničke komunikacije, naruči proizvod/e ponuđene na www.totaltv.hr web stranici.

Na odnose između Trgovca i Posjetitelja, odnosno Trgovca i Kupca, primjenjuju se odredbe Zakona o zaštiti potrošača, Zakona o zaštiti osobnih podataka, Zakona o obveznim odnosima, Zakona o elektroničkim komunikacijama, Općih uvjeta poslovanja Trgovca te ostalih važećih propisa Republike Hrvatske.

 

2. SIGURNOST ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici.

Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

 

3. INFORMACIJE O PROIZVODIMA

Trgovac se obvezuje na web stranici pružati jednoznačne, jasne i lako razumljive informacije o proizvodima u ponudi.

Cijene proizvoda i usluga, ponuđenih na web stranici www.totaltv.hr izrađene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti kuni (kn) te sadrže PDV.

Kupoprodaju proizvoda i usluga u ponudi na www.totaltv.hr stranicama u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, a djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Trgovac tretira odabir Kupca putem www.totaltv.hr stranice kao narudžbu te zadržava pravo otkazati ju iz opravdanog razloga. U slučaju otkazivanja narudžbe, Trgovac će uz navođenje razloga o navedenom obavijestiti Kupca na ostavljenu e-mail adresu ili putem prikupljenog kontakt telefona.

 

4. PRAVILA ZAŠTITE PRIVATNOSTI

Totalna televizija d.o.o pridaje posebnu pozornost zaštiti vaših osobnih podataka. Pravilima zaštite privatnosti pružamo jasne informacije o svrhama i uvjetima obrade osobnih podataka pretplatnika i posjetitelja naših internetskih stranica. Poštujemo vašu privatnost i obrađujemo osobne podatke pošteno i zakonito, isključivo na temelju valjanih pravnih osnova. Pravila zaštite privatnosti dostupna su na web stranici ( https://totaltv.hr/n390/Pravila-zastite-privatnosti)

Trgovac se obvezuje zaštititi privatnost podataka, uključujući osobnih podataka svih Kupaca na www.totaltv.hr web stranicama te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje radnih obaveza. Svi djelatnici Totalne televizije d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

5. NAČINI I UVJETI PLAĆANJA

Prilikom kartičnog plaćanja, autorizacija se vrši automatski putem usluge Corvus Pay. Nakon uspješno obavljene autorizacije, Kupac zaprima obavijest s informacijom o uspješnoj/neuspješnoj autorizaciji. Ovisno o visini iznosa narudžbe, Kupcu će biti ponuđeno plaćanja kreditnim karticama na rate. Ako dođe do poteškoća prilikom procesa kupnje, Kupac ima pravo obratiti se raspoloživim komunikacijskim kanalima kako bi se ista riješila u najkraćem mogućem roku.

Nakon potvrde uspješne autorizacije, Trgovac dostavlja Kupcu potvrdu o sklopljenom Ugovoru te kontaktira Kupca u svhu dogovora oko isporuke/instalacije naručene usluge/proizvoda.

 

Plaćanje je moguće sljedećim karticama:

Erste banka

Diners – jednokratno ili obročno do 12 rata

Maestro – jednokratno ili obročno do 12 rata

Visa – jednokratno ili obročno do 12 rata

Mastercard – jednokratno ili obročno do 12 rata

MB Plus – jednokratno ili obročno do 12 rata

 

Zagrebačka banka

Visa – jednokratno ili obročno do 12 rata

Maestro – jednokratno

Mastercard – jednokratno ili obročno do 12 rata

 

6. RASKID UGOVORA, POVRAT I REKLAMACIJE

Kupac ima pravo raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana od sklapanja Ugovora. Ako    Pretplatnik nije posebno unaprijed odredio na Zahtjevu datum sklapanja Pretplatničkog ugovora, smatrat će se da je dan sklapanja Pretplatničkog ugovora: dan na koji Pretplatnik potpiše Zahtjev – u slučaju Pretplatničkog ugovora sklopljenog u poslovnim prostorijama i izvan poslovnih prostorija, odnosno- dan na koji Pretplatnik primi potvrdu Total TV-a o sklapanju Pretplatničkog ugovora – u slučaju Pretplatničkog ugovora sklopljenog na daljinu.

Kupac raskida Ugovor slanjem nedvosmislene izjave o raskidu putem raspoloživih komunikacijskih kanala. U   pisanoj obavijesti obavezno se moraju navesti podaci iz narudžbe (redni broj, datum, iznos, proizvod) te podaci Kupca (ime i prezime, kontakt telefonski broj i e-mail) te naziv banke i broj tekućeg računa na koji Kupac želi povrat novca. Ako kupac traži povrat sredstava, treba priložiti broj tekućeg računa, naziv banke te druge podatke ili preslike dokumenata nužne za nedvojbenu identifikaciju. Ugovor je raskinut u trenutku kada je Trgovac primio obavijest o raskidu, s time da se smatra da je ugovor raskinut na vrijeme ako je obavijest o raskidu upućena unutar zakonskog roka.

Proizvod za koji je zatražen povrat sredstava korisnik je obavezan dostaviti o svom trošku u originalnom pakiranju sa svom pripadajućom opremom.

 

7. KOMUNIKACIJSKI KANALI

Kupac se može obratiti Trgovcu raspoloživim komunikacijskim kanalima:

  • Pozivni centar: 0800 9700
  • Korisnička podrška: 075 4444 (naplata poziva sukladno cijeni prema nacionalnim fiksnim mrežama operatora kojeg pozivatelj koristi)
  • E-mail: info@totaltv.hr
  • Telefaks: 01 88888 99
  • Adresa za poštu: Totalna televizija d.o.o, Buzinski prilaz 10, 10 000 Zagreb

 

8. ZAVRŠNE ODREDBE

Trgovac zadržava pravo promijeniti ove Uvjete online kupnje o čemu će korisnici biti obaviješteni na odgovarajući način.

Izmjene Uvjeta stupaju na snagu s datumom njihove objave.

Ovi Uvjeti online kupnje stupaju na snagu s datumom 18. ožujka 2019. godine.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr