Total TV – regionalna satelitska televizija broj 1

Slijedom rasta broja kućanstava koji koriste Total TV uslugu u Hrvatskoj, stvorili su se preduvjeti da Total TV preuzme operativno upravljanje poslovanjem Total TV-a za područje Republike Hrvatske. Povodom samostalnog djelovanja na Hrvatskom tržištu Total TV ima posebnu ponudu za nove korisnike. Zainteresirani širom Hrvatske od danas mogu postati korisnici Total TVa za samo 1 kunu tijekom prvog mjeseca korištenja uz promotivno korištenja HD paketa tri mjeseca, vrlo jednostavno pozivom na besplatni broj telefona: 0800 97 00.

Ova posebna akcija za nove korisnike vrijedi do kraja lipnja 2013. i tijekom nje korisnici ne plaćaju priključnu naknadu za instalaciju satelitskog čime dodatno ostvaruju uštedu od min 435,00kn.

Uz sve navedeno korisnicima se nudi i jedinstvena mogućnost na Hrvatskom tržištu, odnosno mogućnost da uživaju u savršenstvu slike i zvuka na preko 250 programa i to na svim TV prijamnicima u kućanstvu, putem naše usluge – TOTAL TV kuća.

Isto tako, prateći trendove i razvoj tehnologije napravili smo ogromni iskorak u HD usluzi. Uveli smo novi HD box kao primarni prijamnik i vodeći smo na tržištu HD distribucije, budući da emitiramo sadržaj preko 20ak HDTV programa u sklopu Total TV HD paketa.

Danas se Total TV može pohvaliti i kao jedini operater koji u sklopu osnovnog paketa nudi sve Sport Klub i Fox programe, Viasta i druge atraktivne programe, te ima paletu od čak 27 lokaliziranih programa, čime je neprikosnoven u TV usluzi.

Imate pitanja?
Imate pitanja?
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?
Spajanje...
Nitko od naših agenata trenutno nije dostupan. Molimo pokušajte ponovo kasnije ili nam ostavite poruku.
Naši agenti su trenutno zauzeti. Molimo pokušajte ponovo kasnije.
:
:
:
Imate pitanja? Kontaktirajte nas!
:
:
Ovaj razgovor je završio.
Je li ovaj razgovor bio koristan? Glasajte za ovu chat sesiju.
Dobar Loš

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr