TOTAL TV – REGIONALNA SATELITSKA TELEVIZIJA BROJ 1

Slijedom rasta broja kućanstava koji koriste Total TV uslugu u Hrvatskoj, stvorili su se preduvjeti da Total TV preuzme operativno upravljanje poslovanjem Total TV-a za područje Republike Hrvatske. Povodom samostalnog djelovanja na Hrvatskom tržištu Total TV ima posebnu ponudu za nove korisnike. Zainteresirani širom Hrvatske od danas mogu postati korisnici Total TVa za samo 1 kunu tijekom prvog mjeseca korištenja uz promotivno korištenja HD paketa tri mjeseca, vrlo jednostavno pozivom na besplatni broj telefona: 0800 97 00.

Ova posebna akcija za nove korisnike vrijedi do kraja lipnja 2013. i tijekom nje korisnici ne plaćaju priključnu naknadu za instalaciju satelitskog čime dodatno ostvaruju uštedu od min 435,00kn.

Uz sve navedeno korisnicima se nudi i jedinstvena mogućnost na Hrvatskom tržištu, odnosno mogućnost da uživaju u savršenstvu slike i zvuka na preko 250 programa i to na svim TV prijamnicima u kućanstvu, putem naše usluge – TOTAL TV kuća.

Isto tako, prateći trendove i razvoj tehnologije napravili smo ogromni iskorak u HD usluzi. Uveli smo novi HD box kao primarni prijamnik i vodeći smo na tržištu HD distribucije, budući da emitiramo sadržaj preko 20ak HDTV programa u sklopu Total TV HD paketa.

Danas se Total TV može pohvaliti i kao jedini operater koji u sklopu osnovnog paketa nudi sve Sport Klub i Fox programe, Viasta i druge atraktivne programe, te ima paletu od čak 27 lokaliziranih programa, čime je neprikosnoven u TV usluzi.

total tv logo

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr