TOTAL TV POČINJE SAMOSTALNO POSLOVATI

Nakon dugogodišnje uspješne suradnje sa B.netom, stvorili su se preduvjeti da Total TV nastavi samostalno poslovati u Hrvatskoj.

Total TV, koji je široko prihvaćen u šest zemalja u cijeloj regiji, od sada će samostalno obavljati sve vidove operativnog poslovanja na području Republike Hrvatske.

Prema riječima direktora Total TV-a Krešimira Lovrečeka, korisnici žele sve veći broj tematskih programa, a satelit predstavlja najbolju platformu za rast broja programa.
„U skladu sa vodećim položajem koji Total TV već ima u regiji, nastavit ćemo sa daljnjim unapređenjem naše ponude, kao i sa uvođenjem novih usluga na tržištu Hrvatske. S veseljem odmah možemo najaviti i uvođenje novih telekomunikacijskih usluga – Interneta i telefona. Uvjereni smo u naše poslovanje te kontinuitet kvalitetnih usluga koje pružamo.“

Total TV također najavljuje da će uskoro u ponudu uvoditi i nove programe, kao i da će povećati izbor HD programa.

Sve navedene promjene imaju jedinstven cilj, a to je povećanje zadovoljstva korisnika.

Korisnici Total TV-a od sada na raspolaganju imaju jedinstvenu Total TV službu za korisnike kojoj se mogu obratiti na sljedeće načine:

• pozivanjem broja 075 44 44 (cijena lokalnog poziva operatera kojeg koristite) – tehnička podrška i upiti vezani uz račun i plaćanje;
• pozivom na 0800 97 00 (besplatan info telefon) – opće informacije i upiti o uslugama;
• slanjem maila na: info@totaltv.hr

Sve novosti u vezi programske sheme, ponude i ostalih pogodnosti usluga nalaze se i na www.totaltv.hr

total tv logo

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr