SVJETSKA PREMIJERA TRI HBO HIT SERIJE – “PRAVI DETEKTIV”, ” IGRAČI” I “NA RUBU”

Total TV će još jednom razveseliti svoje korisnike i pružiti im priliku da premijerno gledaju tri HIT serije iz originalne HBO produkcije – „Pravi detektiv“, „Igrači“ i „Na rubu“.
U premijeri će moći uživati i Total TV korisnici koji u svojim paketima nemaju HBO programe, jer će signal na HBO (35) i HBO HD (33) programima biti otvoreni svima pola sata prije i pola sata nakon premijernog emitiranja serija, dakle 22. lipnja od 19.30 do 22.30h.

Premijerno prikazivanje prve epizode za svaki od navedenih naslova zakazano je za:
20:05h Pravi detektiv, epizoda 1
21:05h Igrači, epizoda 1
21:35h Na rubu, epizoda 1

Hvaljena HBO serija, čija je prva sezona ovjenčana s pet, a nominirana za 12 Emmyja i četiri „Zlatna globusa“ – Pravi detektiv II na HBO stiže u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 03.00h po lokalnom vremenu, a ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istoga dana i u udarnom terminu od 20.05h. Ovog puta u glavnim ulogama našli su se Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams i Taylor Kitsch.

Već nakon prve sezone „Pravi detektiv“ stekao je status kultne serije, a tome su, između ostalog, doprinijeli i glavni glumci, oskarovac Matthew McConaughey i Woody Harrelson. Ovog puta u glavnim ulogama našli su se Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams i Taylor Kitsch.
Prema riječima autora serije, pored zajedničkog senzibiliteta i vizije, ne postoji veza između prve i druge sezone koja je posvećena potpuno novim pričama i likovima. Ovog puta, bizarno ubojstvo spoji tri provoditelja zakona i profesionalnoga kriminalca koji se moraju snaći u mreži urote i izdaje u sušnom krajoliku Kalifornije.

Poslije serije „Pravi detektiv“, dolazi nam još jedan veliki hit, TV serija „Igrači“ (Ballers), autora Steve Levinson. Od 22. lipnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 04.00h po lokalnom vremenu, uz ponovno prikazivanje istog dana u udarnom terminu u 21.05h, Total TV korisnici imaju priliku premijerno pratiti seriju koja govori o životima bivših i sadašnjih igrača američkog nogometa.
Kroz šaroliku galeriju likove, koju u glavnoj ulozi predvodi Dwayne Johnson u ulozi bivšeg sportaša Spencera Strasmorea, isprepliću se različite teme i situacije. Iako profesionalci u poslovnome svijetu, svi nailaze na probleme kada sportski teren zamjene privatnim, na kome ne vrijede striktna pravila.

Nakon „ Igrača“, od 4.30h po lokalnom vremenu i u 21.35h u repriziranom terminu, na programu je premijera crnohumorna komedija „Na rubu“ . Priča prati tri Amerikanca u trenutku kada paranoični general preuzima kontrolu nad Pakistanom i njegovim nuklearnim arsenalom. Od turbulentnih ulica na Bliskom istoku, preko sobe za krizne situacije u Bijeloj kući, do nosača aviona na Crvenom moru, državni tajnik Waltera Larsona (glumi ga oskarovac Tim Robbins), skromni diplomat Alex Talbot (Jack Black) i uspješni borbeni pilot Zekea Tilsona (Pablo Schreiber), moraju se izvući iz kaosa koji ih okružuje da spase planet od trećeg svjetskog rata.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr