Svjetska premijera tri HBO hit serije – „Pravi detektiv”, „Igrači” i „Na rubu”

Total TV će još jednom razveseliti svoje korisnike i pružiti im priliku da premijerno gledaju tri HIT serije iz originalne HBO produkcije – „Pravi detektiv“, „Igrači“ i „Na rubu“.
U premijeri će moći uživati i Total TV korisnici koji u svojim paketima nemaju HBO programe, jer će signal na HBO (35) i HBO HD (33) programima biti otvoreni svima pola sata prije i pola sata nakon premijernog emitiranja serija, dakle 22. lipnja od 19.30 do 22.30h.

Premijerno prikazivanje prve epizode za svaki od navedenih naslova zakazano je za:
20:05h Pravi detektiv, epizoda 1
21:05h Igrači, epizoda 1
21:35h Na rubu, epizoda 1

Hvaljena HBO serija, čija je prva sezona ovjenčana s pet, a nominirana za 12 Emmyja i četiri „Zlatna globusa“ – Pravi detektiv II na HBO stiže u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 03.00h po lokalnom vremenu, a ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istoga dana i u udarnom terminu od 20.05h. Ovog puta u glavnim ulogama našli su se Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams i Taylor Kitsch.

Već nakon prve sezone „Pravi detektiv“ stekao je status kultne serije, a tome su, između ostalog, doprinijeli i glavni glumci, oskarovac Matthew McConaughey i Woody Harrelson. Ovog puta u glavnim ulogama našli su se Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams i Taylor Kitsch.
Prema riječima autora serije, pored zajedničkog senzibiliteta i vizije, ne postoji veza između prve i druge sezone koja je posvećena potpuno novim pričama i likovima. Ovog puta, bizarno ubojstvo spoji tri provoditelja zakona i profesionalnoga kriminalca koji se moraju snaći u mreži urote i izdaje u sušnom krajoliku Kalifornije.

Poslije serije „Pravi detektiv“, dolazi nam još jedan veliki hit, TV serija „Igrači“ (Ballers), autora Steve Levinson. Od 22. lipnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 04.00h po lokalnom vremenu, uz ponovno prikazivanje istog dana u udarnom terminu u 21.05h, Total TV korisnici imaju priliku premijerno pratiti seriju koja govori o životima bivših i sadašnjih igrača američkog nogometa.
Kroz šaroliku galeriju likove, koju u glavnoj ulozi predvodi Dwayne Johnson u ulozi bivšeg sportaša Spencera Strasmorea, isprepliću se različite teme i situacije. Iako profesionalci u poslovnome svijetu, svi nailaze na probleme kada sportski teren zamjene privatnim, na kome ne vrijede striktna pravila.

Nakon „ Igrača“, od 4.30h po lokalnom vremenu i u 21.35h u repriziranom terminu, na programu je premijera crnohumorna komedija „Na rubu“ . Priča prati tri Amerikanca u trenutku kada paranoični general preuzima kontrolu nad Pakistanom i njegovim nuklearnim arsenalom. Od turbulentnih ulica na Bliskom istoku, preko sobe za krizne situacije u Bijeloj kući, do nosača aviona na Crvenom moru, državni tajnik Waltera Larsona (glumi ga oskarovac Tim Robbins), skromni diplomat Alex Talbot (Jack Black) i uspješni borbeni pilot Zekea Tilsona (Pablo Schreiber), moraju se izvući iz kaosa koji ih okružuje da spase planet od trećeg svjetskog rata.

Imate pitanja?
Imate pitanja?
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?
Spajanje...
Nitko od naših agenata trenutno nije dostupan. Molimo pokušajte ponovo kasnije ili nam ostavite poruku.
Naši agenti su trenutno zauzeti. Molimo pokušajte ponovo kasnije.
:
:
:
Imate pitanja? Kontaktirajte nas!
:
:
Ovaj razgovor je završio.
Je li ovaj razgovor bio koristan? Glasajte za ovu chat sesiju.
Dobar Loš

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr