NACIONALNI TV PROGRAMI OD DANAS U HD REZOLUCIJI na Total TV platformi

Znate li što vam donosi HD kvaliteta slike?

 High Definition je tehnologija koja nudi HD kvalitetu slike i zvuka značajno veće kvalitete u odnosu na tradicionalne tehnologije prikaza slike i zvuka (PAL, NTSC, SECAM,…).

HD tehnologija omogućava da prikazani sadržaj doživite još realnije jer uz veću rezoluciju i slika je oštrija, boje su življe, a ima i visoku kvalitetu zvuka koji iskustvo gledanja čini još boljim.

Total TV svojim korisnicima šalje jasnu poruku!

Stalo nam je do vas i vašeg mišljenja i zato smo vam osigurali neometano uživanje u vašim omiljenim programima u HD kvaliteti bez dodatne naknade.

HD programi dio su standardne Total TV ponude i nalaze se već u Osnovnom Total TV paketu. Više o ponudi programa potražite na Total TV rasporedu programa.

 

NE PROPUSTITE

Standardno kvalitetan sadržaj očekuje vas na programima HRT 1 HD, HRT 2 HD, HRT 3 HD i HRT 4 HD. Uživajte uz fantastične talk show emisije “U svom filmu” s Tončicom Čeljuskom, “5.com s Danijelom, prošećite Lijepom našom, postanite milijunaš iz fotelje uz emisiju “Tko želi biti Milijunaš” ili saznajte pak sve Novosti iz svijeta uz emisiju “Klub 7”.

Najgledanije vijesti u Hrvatskoj  i istraživačku emisiju “Provjereno”, dobitnicu mnogih nagrada i priznanja za svoj rad, donosi vam Nova TV HD.

Uz još više atraktivnog i zanimljivog sadržaja uživajte u zabavnoj emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”, ne propustite sljedeću epizodu vaših omiljenih domaćih serija “Drugo ime ljubavi” i na “Granici” , a uz gledanu tursku seriju “Azra” možete potajno pustiti i pokoju suzu.

Blockbusteri, serije, omiljeni show programi, sportska događanja, informativne, zabavne, glazbene i političke emisije te pregršt drugog sadržaja gledajte na programu Nova TV HD, a kako bi cijeli sadržaj imao smisla, Total TV vam donosi i RTL HD.

U jednoj od omiljenih emisija “Večera za 5”, hrana izgleda puno ukusnije, lakše je pronaći svoju idealnu polovicu uz “Ljubav je na selu”, a najdosjetljivije komentare poslušajte i pogledajte u prime time terminu uz informativnu emisiju RTL Direkt.

Ne propustite i novu zabavnu emisiju “Brak na prvu” za koju smo sigurni da će nas dobro nasmijati.

Sve, i još više toga donose vam vaši omiljeni programi koje pratite na Total TV satelitskoj platformi.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr