STIGAO JE PRVI PRAVI TEEN PROGRAM!

Vavoom program donosi najpopularniji svjetski sadržaj za tinejdžere.

Od 30. svibnja gledajte Vavoom, prvi program namijenjen tinejdžerima. Zahtjevnu tinejdžersku publiku očekuje najatraktivniji sadržaj koji prati svjetske trendove i odgovara na probleme sa kojima se mladi danas susreću. Program se sastoji od humorističnih i young adult serija, popularnih crtanih filmova i zabavnih emisija za publiku koja inzistira na autentičnom i raznovrsnom sadržaju s kojim se može poistovjetiti.

Vavoom program je tako pripremio sadržaj za svačiji ukus. Tinejdžerska publika uživati će u reality show programu “America’s got talent” koji je postigao planetarnu popularnost. Uskoro na Vavoom stiže i talent show “X factor” sa zanimljivim natjecateljima i žirijem koji traži baš one koji imaju “x factor.” Za sve avanturiste tu je reality program “Fort boyard” sa uzbudljivim zadacima i spremnim ekipama koje će nailaziti na brojne prepreke u namjeri da postignu krajnji cilj. Ljubitelji sitcoma moći će pratiti uzbudljivo odrastanje mlade Sadie u popularnoj seriji „Sadie J“, kao i karijeru ambiciozne pjevačice Tori u sitcomu „Victorious“, dok će avanturisti uživati u emisiji „Officialy amazing“ koja prati najzanimljivije Guinnessove rekorde koje je zabilježila kamera. Na novom programu moći će pratiti i „Wolfblood“, young adult seriju koja, uz elemente fantazije, prikazuje sve izazove tinejdžerskog doba.

Publika će na programu Vavoom moći uživati i u crtanim filmovima „Rabbids invasion“ i„Stanley Dynamic“, zatim „Fangbone“ znanstveno-fantastični crtani film, komediji „100 things to do before high school“ i još mnogim drugim zanimljivim serijama i emisijama.

Vavoom gledajte na poziciji 160 u Osnovnom Total TV paketu koji će zamijeniti program Orlando Kids koji više neće biti dio Total TV ponude.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr