STAND UP KOMIČARI IZ REGIJE NA PROGRAMU COMEDY CENTRAL EXTRA

Poznati standup komičari iz HrvatskeSlovenijeBosne i Hercegovine i Srbije bit će glavne zvijezde nove emisije “Standup & More”, koja se od 1. prosinca rame uz rame s emisijama najvećih američkih komičara emitira na programu Comedy Central Extra. Regionalna publika će time dobiti priliku da prvi put gleda ovakvu vrstu nastupa na televiziji na svom materinjem jeziku, svakog radnog dana od 20.15h.

“Standup & More” je sniman u Beogradu, u nedavno otvorenom prvom comedy klubu Ben Akiba, gdje su publiku zabavljale regionalne standup zvijezde poput Srđana DinčićaNeše BridgesaNikole Silića, bivšeg tatu umjetnika, Gorana Furjan, osnivača prvog hrvatskog comedy kluba i standup scene, Marine Orsag i Aleksandra Perišića.

Emisija će predstavljati posebnu mješavinu dobrog starog standup-a, modernog”roast” nastupa i urnebesnih improvizacija.

Prvom dijelu ne treba posebno predstavljanje,imajući u vidu da svi poznaju taj žanr koji nije ni malo izmijenjen od strane autora jer, kakokažu, “ne treba mijenjati tim koji pobjeđuje”.

Međutim, sa “roast” nastupom je druga priča. Umjesto da zbijaju šale na račun jedne osobe koja sjedi u tišini dok je kamera snima ukrupnom planu, komičari će imati zadatak da zadanu temu poput sporta, mode ili određene profesijeučine što apsurdnijim.

Treći dio posebne mješavine su improvizacije,za koje komičari dobivaju “pomoćne alate” poput detektora laži ili gatare, što će učinitisegment još interesantnijim i apsurdnijim.

Program Comedy Central Extra nalazi u ponudi Total TV-a na poziciji 27.

total tv logo

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr