SRETNA NOVA ŠKOLSKA GODINA UZ TOTAL TV

Škola je na vratima, ljeto još nije završilo, a vi u petoj brzini nabavljate sve što je potrebno vašem školarcu?

Malo ćemo vam olakšati ovaj stresan period godine i pozvati vas da posjetite našu Facebook stranicu i zaigrate s nama jedan super cool nagradni natječaj.

Pripremili smo Art Box likovni set za vaše male kreativce i bocu za vodu izrađenu od Tritan materijala vrhunske kvalitete, koja dolazi s remenom za ruku.

Uz super poklone koje možete osvojiti, osigurajte svojim školarcima u pauzama između učenja uživanciju u odličnim crtićima, serijama i filmovima na kanalima Disney, Pikaboo, Vavoom, Nickelodeon, RTL Kockica i mnogim drugim jer, pravo je vrijeme za odabrati naše usluge po super povoljnoj cijeni, od televizije s preko 150 najatraktivnijih TV programa pa sve do super brzog interneta i neograničenih besplatnih poziva prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj.

U novu školsku godinu uđite sa stilom uz super poklone i Total TV najbolji izbor TV programa.

 

*Više o NN pogledajte na linku

 

Obrazovanje je važno, ne samo zato što nas uči svemu onome što će nam trebati u životu, već određuje naš smjer kroz život.

Potrudimo se da naši najmlađi, budući naraštaji, ovaj svijet učine boljim mjestom, a to možemo jedino edukacijom, obrazovanjem i odgojem.

 

ŠKOLSKA GODINA

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr