GLEDAJTE SPORT BEZ DODATNE NAKNADE

SportKlub je nedavno postigao dogovor s Uefom te će gledatelji u Hrvatskoj na njihovim kanalima moći pratiti sve najvažnije utakmice u organizaciji krovne europske nogometne organizacije.

U narednih šest godina, SportKlub će prenositi utakmice kvalifikacija za UEFA EURO 2024, kvalifikacije za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo 2026, kvalifikacije za UEFA EURO 2028, kao i utakmice UEFA Lige nacija 2022., 2024. i 2026. godine. Uz sve navedeno uključene su i brojne prijateljske utakmice koje se igraju pod pokroviteljstvom Uefe. Sve navedeno je dio ponude Sport Kluba do 2028. godine.

Prenositi će i sve utakmice njemačke 1. Bundeslige i popularne Cvajte kao i sve košarkaške utakmice pod okriljem Fibe. Za ljubitelje trka tu su Formula 1 i MOTO GP, a ljubitelji tenisa i dalje mogu uživati u prijenosima svih ATP turnira Masters serije 1000 i 500.

Nogomet, košarka, tenis, automoto sport, američki nogomet i hokej… Sva najveća natjecanja moći ćete pratiti na jednom od SK kanala koje bez dodatne naknade možete gledati u Osnovnom Total TV paketu!

Ako ga još nemate, naručite ga putem obrasca ili pozivom na broj 0800 9700!

 

sportklub

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr