ŠPANJOLSKA PRINCEZA NA KANALU EPIC DRAMA

Treći dio televizijske miniserije Španjolska princeza donosi uzbudljivu priču o ljubavi, smrti, osveti, izdaji i moći u čijem je središtu Katarina Aragonska

 

Uronite u svijet intriga i raskošnih kostima na dvoru kraljevske dinastije Tudor samo na programu Epic Drama

Vraćamo se svijetu intriga te dojmljivih i raskošnih kostima na dvoru kraljevske dinastije Tudor. Seriju Španjolska princeza premijerno prikazujemo na programu Epic Drama u srijedu, 27. listopada, u 21:00 sat. Riječ je o trećem dijelu miniserije temeljene na povijesnim djelima književnice Philippe Gregory, a bavi se ženama koje su stajale iza moćnih muškaraca engleske monarhije od 1464. do 1530-ih godina. U osam raskošnih epizoda u središtu pozornosti napokon je prelijepa Katarina Aragonska (nakon što je njezinu priču kroz povijest zasjenio njezin zloglasni brak s kraljem Henrikom VIII.). Najnovija princeza bori se za svoje zasluženo mjesto na tronu.

 

Uzbudljiva je to priča o ljubavi, smrti, osveti, izdaji i moći. A ako vas to ne osvoji, brojni očaravajući i detaljno izrađeni kostimi i šeširi zasigurno hoće! Premijeru serije Španjolska princeza pogledajte na programu Epic Drama u srijedu, 27. listopada, u 21:00 sat.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr