SERIJU “ZALJEV” DONOSI VAM PICKBOX TV

Nova britanska kriminalistička serija Zaljev na Pickbox TV kanal prikazuje se u terminu od PON – ČET u 21:00h. Opisana kao detektivska kriminalistička serija s elementima misterija, Zaljev se uspoređuje sa serijama poput Broadchurcha.

Radnja se vrti oko detektivke Lise Armstrong koja istražuje slučaj nestale osobe u Morecambe Bayu. Dramatični izgled britanskog zaljeva i nevjerojatan soundtrack uvući će vas u fantastičnu kriminalističku priču s izvrsnom glumačkom postavom na čelu sa škotskom glumicom Morven Christie.

O ČEMU JE RIJEČ?

Detektivka Lisa Armstrong (Morven Christie) radi na slučaju nestalih blizanaca koji su nestali na području Morecambea, zaljevu koji se nalazi na zapadnoj obali Engleske u Lancashireu. Isprva, ovo se čini kao i svaki drugi slučaj na kojemu je Armstrong radila, no ubrzo saznaje kako je osobno povezana s obitelji nestalih 15-godišnjih blizanaca.

Mala zajednica u Morecambeu ima svoje viđenje nestanka, a uskoro će se početi i međusobno optuživati za otmicu. Kako je osobno povezana s ovim slučajem,  detektivka Armstrong morat će platiti visoku cijenu kako bi istjerala pravdu. Očekuju vas tajne, misteriji i obrati kakve niste mogli očekivati.

IZVRSNA GLAVNA GLUMICA

Lisa Armstrong radišna je i požrtvovna detektivka koja je vrlo posvećena svomu poslu. Uz to, ona je i samohrana majka dvoje djece. U drugoj sezoni, zbog pogrešaka koje je učinila, mora se nositi s posljedicama i ponovno zadobiti povjerenje svojih kolega i obitelji. Suočavajući se s najtežim slučajem u svojoj karijeri, bori se da pronađe istinu.

Uz Morven Christie, glumačku postavu čine Jonas Armstrong kao Sean Meredith, otac nestalih blizanaca, i Chanel Cresswell kao Jess Meredith, njihova majka. Tu je i Daniel Ryan kao Tony Manning, glavni inspektor na slučaju, te Taheen Modak kao Med Kharim, detektiv koji treba pratiti Armstrong i naučiti sve u vezi s poslom.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr