SERIJA NASHVILLE NA PICKBOX TV KANALU!

Nashville: megapopularna glazbena serija na Pickbox TV-u

Megapopularna američka serija Nashville s Hayden Pannettiere i Connie Britton u glavnim ulogama prikazuje se na Pickbox TV kanalu. Emitira se kao dio serijskog maratona svakog dana, uz kultnu detektivsku seriju Poirot (Agatha Christie’s Poirot) i retropovijesnu seriju Momci s Madisona (Mad Men).

PREDIVNA GLAZBENA POSLASTICA

Hvaljena i nagrađivana dramska serija Nashville prava je glazbena poslastica. Pjevanje zauzima glavni dio Nashvillea, ali nositeljice cijele serije dvije su uistinu fenomenalne glavne glumice, Connie Britton kao Rayna Jaymes, legendarna superzvijezda country-glazbe čija slava počinje blijedjeti i Hayden Panettiere kao Juliette Barnes, mlađa zvijezda u usponu. Obje glumice, Hayden Panettiere i Connie Britton, tako divno pokreću priču kao snažne, odlučne žene i glazbenice koje znaju što žele.

Zaraznim pop-melodijama, oštrom atmosferom i zvjezdanom glumačkom postavom otopit će srca svima, čak i onima koji nisu nužno fanovi glazbenih serija. Pametna i iskusna mješavina drame, glazbe i političke intrige s elementima sapunice, serija Nashville može se pohvaliti brojnim nagradama, pohvalama kritike, velikom gledanošću i dugovječnošću.

NA PICKBOX TV-u SVAKIM DANOM U 21.00

Kao dio serijskog maratona na Pickbox TV-u, impresivnu i toplu seriju Nashville, s glazbenim hitovima koje ćete poželjeti pjevati kod kuće, gledajte svakog dana odmah nakon Poirota (Agatha Christie’s Poirot), u 21.00 sati.

 

Nashville

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr