SAMO NA SK – KREĆE NAJBRUTALNIJA MOTO GP SEZONA!

U Kataru započinje nova, najduža i možda najneizvjesnija sezona u MotoGP povijesti! U planu je rekordna 21 utrka, a čak bi se četvorica vozača mogla ravnopravno boriti za naslov. S time da će im još barem desetak drugih puhati za vrat!

Baš kao i lopta, i guma je okrugla, a to znači da se sezona može raspleti i u nekom drugom smjeru. Možda čak i neki od vozača, tipa oporavljeni Marquez ili nadahnuti Bagnaia, bude totalno dominantan. Međutim, po tome kako su se kockice postupno slagale uoči prve utrke nove sezone, koja će se ove nedjelje voziti u Kataru, skloniji smo vjerovati da će borba za naslov svjetskog prvaka biti itekako neizvjesna. A poprilično je sigurno da će biti i fizički najzahtjevnija za vozače. Jer em kalendar za 2022. ima rekordnu 21 utrku, em se čini da razlike između vozača i motocikala nisu bile nikad manje.

Prijenosi počinju ovog petka, a između treninga bit će emitirana i četvrta ovogodišnja Pit Box emisija, posvećena MotoGP-u. U subotu su na rasporedu kvalifikacije, a nedjeljne utrke započinju u 13 sati, s time da je utrka MotoGP klase na rasporedu u 16 sati, i to doslovno pod svjetlima reflektora.

Kao i prethodnih godina, cijelu MotoGP sezonu možete pratiti na Sportklub televiziji, u sklopu Osnovnog Total TV paketa. Ako ga još nemate svoj paket možete zatražiti pozivom na 0800 9700 ili putem obrasca.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr