S USLUGOM APARTMAN TOTAL TV ČAROBNI BLAGDANI ZA VAŠE GOSTE MOGU POČETI JER RECENZIJA JE IPAK NAJVAŽNIJA!

Čini se da je divno godišnji odmor provesti u drvenoj kući u šumama Gorskog kotara i Like, prošetati zagorskim bregima ili osjetiti čistinu Slavonije i zato neka vaša kuća za odmor ili apartman zablistaju u punom sjaju uz Total TV najbolji programski sadržaj.

Total TV u svojoj ponudi za turistički sektor nudi mogućnost praćenja preko 150 satelitskih programa,od stranih, domaćih, sportskih, glazbenih, dječjih pa sve do programa za odrasle.

Total TV se pokazao kao najbolje rješenje kako za iznajmljivače tako i za goste, a činjenica da je uslugu moguće koristiti i na najnedostupnijim mjestima, dodatno olakšava donošenje odluke o kupovini.

Pomnom odabiru programskog sadržaja kao i posebnim pogodnostima posvećuje se puno vremena kako bi se zadovoljile potrebe od svakodnevnih korisnika do sezonskih iznajmljivača.

 

Ne propustite odličnu ponudu koju smo za vas pripremili i saznajte koje dodatne pogodnosti ostvarujete odabirom usluge Apartman Total TV, pozivom na broj 0800 6611 ili POŠALJITE UPIT na koji će vam naši prodajni savjetnici odgovoriti u najkraćem roku.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr