Rujanska promocija Premium filmskih HD kanala!

Od 01. do 30. rujna, svi korisnici Total TV platforme će potpuno besplatno uživati u CineStar TV Premiere HD 1 i 2 kanalima.

CineStar ovoga mjeseca donosi velik izbor ekskluzivnog filmskog i serijskog sadržaja.

Na CineStar TV Premiere 1 kanalu u rujnu ćete premijerno uživati u najvećim filmskim hitovima koji su do prije samo godinu dana oduševljavali gledatelje u kinima širom svijeta.

Početak mjeseca rezervirajte za remek djelo jednog od najvećih imena filmskog svijeta, Stevena Spielberga, koji će vas 02.09. u 20:00h uvesti u jedan posve drugačiji svijet ispunjen emocijama, fantazijom i dobroćudnim stvorenjima u avanturi Blagi fantastični gorostas.

Zauzmite svoje mjesto pred malim ekranima jer za vas 09.09. u 20:15h planetarno popularna četvorka izvodi nezamislive trikove u filmu Majstori iluzije 2. Zanima vas zašto je ponekad potrebno prekršiti pravila i “otpustiti kočnice”? Odgovor se krije u urnebesnoj komediji Zločeste mame koje 16.09. u 21:40h donose recept za pravu zabavu.

Kraj rujna dočekajte sa dobitnikom Oscara, Matthewu McConaughey, u istinitoj priči o jednoj od najkontroverznijih ličnosti američkog juga, 23.09. u 21:05. u filmu Pobunjenik iz okruga Jones.

Iskoristite promotivni period, opustite se i uživajte uz najbolje hollywoodske hitove, filmske naslove europske kinematografije, intervjue s glumcima i poznatim redateljima, ekskluzivne specijalne emisije s atraktivnim materijalima sa snimanja najnovijih filmskih hitova.

Imate pitanja?
Imate pitanja?
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?
Spajanje...
Nitko od naših agenata trenutno nije dostupan. Molimo pokušajte ponovo kasnije ili nam ostavite poruku.
Naši agenti su trenutno zauzeti. Molimo pokušajte ponovo kasnije.
:
:
:
Imate pitanja? Kontaktirajte nas!
:
:
Ovaj razgovor je završio.
Je li ovaj razgovor bio koristan? Glasajte za ovu chat sesiju.
Dobar Loš

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr