RUJANSKA PROMOCIJA PREMIUM FILMSKIH HD KANALA!

Od 01. do 30. rujna, svi korisnici Total TV platforme će potpuno besplatno uživati u CineStar TV Premiere HD 1 i 2 kanalima.

CineStar ovoga mjeseca donosi velik izbor ekskluzivnog filmskog i serijskog sadržaja.

Na CineStar TV Premiere 1 kanalu u rujnu ćete premijerno uživati u najvećim filmskim hitovima koji su do prije samo godinu dana oduševljavali gledatelje u kinima širom svijeta.

Početak mjeseca rezervirajte za remek djelo jednog od najvećih imena filmskog svijeta, Stevena Spielberga, koji će vas 02.09. u 20:00h uvesti u jedan posve drugačiji svijet ispunjen emocijama, fantazijom i dobroćudnim stvorenjima u avanturi Blagi fantastični gorostas.

Zauzmite svoje mjesto pred malim ekranima jer za vas 09.09. u 20:15h planetarno popularna četvorka izvodi nezamislive trikove u filmu Majstori iluzije 2. Zanima vas zašto je ponekad potrebno prekršiti pravila i “otpustiti kočnice”? Odgovor se krije u urnebesnoj komediji Zločeste mame koje 16.09. u 21:40h donose recept za pravu zabavu.

Kraj rujna dočekajte sa dobitnikom Oscara, Matthewu McConaughey, u istinitoj priči o jednoj od najkontroverznijih ličnosti američkog juga, 23.09. u 21:05. u filmu Pobunjenik iz okruga Jones.

Iskoristite promotivni period, opustite se i uživajte uz najbolje hollywoodske hitove, filmske naslove europske kinematografije, intervjue s glumcima i poznatim redateljima, ekskluzivne specijalne emisije s atraktivnim materijalima sa snimanja najnovijih filmskih hitova.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr