Prve tri pretplate po samo 1 kn za sve Total TV pakete!

Svi novi korisnici, koji se prijave do 31.3.2015, imaju mogućnost praćenja svih programa iz TOTAL TV ponude i to po cijeni od samo 1 kn za prve tri mjesečne pretplate.

Pratite preko 150 digitalnih programa iz Total TV osnovnog paketa, kao i dodatnih paketa HBO, Cinemax, HD i Club X, a nakon isteka promotivnog perioda izaberite kombinaciju paketa koja vam najviše odgovara.

Dodatno, potpuno besplatno na korištenje dobivate i Total TV HD prijamnik. Pomoću HD prijamnika možete iskoristiti potencijal svog HD televizora i uživati u vrhunskoj kvaliteti slike i zvuka. Poseban ugođaj HD kvalitete slike, možete doživjeti tijekom praćenja sportskih događaja, a najbolji sport – uključujući Wimbledon i Masters seriju u tenisu, englesku i španjolsku nogometnu ligu, košarkašku Euroligu i NBA, kao i Moto GP može pratiti ekskluzivno na Sport Klub HD kanalima.

Sve o ponudi Total TV paketa možete saznati na: http://www.totaltv.tv/TV/112/Ponuda+paketa.shtml

Ponuda traje do 31.3.2015. Za vrijeme trajanja prva tri obračunska razdoblja, pratite sve pakete iz ponude. Prvo obračunsko razdoblje, ovisno od datuma aktivacije usluge traje 1-30 dana. Nakon isteka promotivnog razdoblja, odabirete programski paket ili automatski postajete korisnik Total TV Osnovnog paketa. Za korištenje HD paketa neophodno je posjedovanje Total TV HD prijamnika i odgovarajućeg TV prijamnika. Ponuda je važeća uz ugovor na 24 mjeseca.

Imate pitanja?
Imate pitanja?
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?
Spajanje...
Nitko od naših agenata trenutno nije dostupan. Molimo pokušajte ponovo kasnije ili nam ostavite poruku.
Naši agenti su trenutno zauzeti. Molimo pokušajte ponovo kasnije.
:
:
:
Imate pitanja? Kontaktirajte nas!
:
:
Ovaj razgovor je završio.
Je li ovaj razgovor bio koristan? Glasajte za ovu chat sesiju.
Dobar Loš

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr