PRVE TRI PRETPLATE PO SAMO 1 KN ZA SVE TOTAL TV PAKETE!

Svi novi korisnici, koji se prijave do 31.3.2015, imaju mogućnost praćenja svih programa iz TOTAL TV ponude i to po cijeni od samo 1 kn za prve tri mjesečne pretplate.

Pratite preko 150 digitalnih programa iz Total TV osnovnog paketa, kao i dodatnih paketa HBO, Cinemax, HD i Club X, a nakon isteka promotivnog perioda izaberite kombinaciju paketa koja vam najviše odgovara.

Dodatno, potpuno besplatno na korištenje dobivate i Total TV HD prijamnik. Pomoću HD prijamnika možete iskoristiti potencijal svog HD televizora i uživati u vrhunskoj kvaliteti slike i zvuka. Poseban ugođaj HD kvalitete slike, možete doživjeti tijekom praćenja sportskih događaja, a najbolji sport – uključujući Wimbledon i Masters seriju u tenisu, englesku i španjolsku nogometnu ligu, košarkašku Euroligu i NBA, kao i Moto GP može pratiti ekskluzivno na Sport Klub HD kanalima.

Sve o ponudi Total TV paketa možete saznati na: http://www.totaltv.tv/TV/112/Ponuda+paketa.shtml

Ponuda traje do 31.3.2015. Za vrijeme trajanja prva tri obračunska razdoblja, pratite sve pakete iz ponude. Prvo obračunsko razdoblje, ovisno od datuma aktivacije usluge traje 1-30 dana. Nakon isteka promotivnog razdoblja, odabirete programski paket ili automatski postajete korisnik Total TV Osnovnog paketa. Za korištenje HD paketa neophodno je posjedovanje Total TV HD prijamnika i odgovarajućeg TV prijamnika. Ponuda je važeća uz ugovor na 24 mjeseca.

total tv logo

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr