PROMJENE U CIJENI PAKETA TOTAL TV USLUGA

Poštovani korisnici,

 

Obavještavamo vas kako s 01.listopadom 2020. Totalna televizija d.o.o. mijenja cijenu za sve pakete samostalne usluge televizije te će tako cijena Osnovnog Total TV paketa iznositi 94 kune mjesečno, Total TV Premium paketa 144 kune mjesečno dok će naknada dodatnog prijemnika iznositi 29 kuna mjesečno.

Cijene Total TV MIX paketa kao i dodatnih programskih paketa neće se mijenjati te ostaju iste, kao i do sada.

Nove cijene paketa samostalne usluge televizije odnose se na sve nove pretplatnike Total TV usluga koji podnesu zahtjev za neki od navedenih paketa  od 01.listopada 2020.
Kako u Total TV-u kontinuirano investiramo u kvalitetu naše ponude i poboljšanje usluga, uz najveći broj kanala, naša uvjerljivo najbogatija osnovna ponuda ima i najveći broj kanala u HD rezoluciji. Samo tijekom prošle i ove godine uveli smo 6 nacionalnih kanala u HD kvaliteti, obogatili programski sadržaj novim sportskim kanalom Nova Sport, uz Discovery, Eurosport i druge najgledanije dokumentarne,  sportske i filmske kanale te uvodimo besplatno servisiranje za kvarove uzrokovane vremenskim nepogodama. Naš plan je nastaviti s ulaganjima kao i do sada.
S 1.11.2020. cijene Total TV i Total TV Premium paket bit će uvećane za 9 kuna, dok će naknada dodatnog prijemnika biti uvećana za 3,59 kuna svim postojećim Total TV pretplatnicima.
Cijena Total TV MIX paketa kao i dodatnih programskih paketa neće se mijenjati te ostaje ista, kao i do sada. Nastavno na promjenu cijene, pravo na raskid ugovora bez naknade pretplatnici mogu ostvariti raspoloživim komunikacijskim kanalima u periodu od 1. listopada do 10. studenog 2020. godine.
Želimo Vas podsjetiti da korištenjem naših usluga ostvarujete značajnu uštedu i dodatne benefite jer najbolji filmski i dokumentarni sadržaj uz sve nacionalne programe u HD kvaliteti i sve sportske kanale, gledate u Osnovnom Total TV paketu bez dodatne naknade.
Prelaskom na naše Total MIX pakete (DUO,  TV i net ili TRIO, TV, net i tel) koji ne mijenjaju cijenu, objedinjujete svoje telekom usluge na jednom računu. Pogledajte više na totaltv.hr
Napominjemo kako pretplatnik zadržava sva prava koja mu, s obzirom na izmjene Cjenika, pripadaju sukladno članku 42a. stavku 10. Zakona o elektroničkim komunikacijama (NN 80/13) i članku 7. stavku 7. Pravilnika o  načinu i uvjetima obavljanja djelatnosti elektroničkih komunikacijskih mreža i usluga (NN 154/17).

 

 

total tv logo

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr