PREPORUČUJEMO U VELJAČI – FILMSKI HITOVI NA FILMBOX EXTRA HD KANALU!

KRAJ PARADE (PARADE’S END)

KRAJ PARADE 2 Ponedjeljak, veljača 8

KRAJ PARADE 3 Ponedjeljak, veljača 15

Akcijski

U posljednjim danima Eduardovog carstva, Christopher Tietjens ulazi u loš brak sa lijepom, ali okrutnom i utjecajnom Sylviom. Ignorirajući njezine otvorene flertove s drugim muškarcima, Christopher joj ostaje vjeran, čak i kad upozna neustrašivu mladu odvjetnicu za ženska prava, Valentine.

Glume: Benedict Cumberbatch, Rebecca Hall, Roger Allam

UNIVERZALNI VOJNIK: NOVA DIMENZIJA (UNIVERSAL SOLDIER IV)

Subota, veljača 20, 22:30

Akcijski, SF

U svijetu bez vlasti, preživjeli Univerzalni vojnici moraju se boriti sa anarhijom i izgraditi novi poredak u kojemu će vladati, iskorijeniti najslabije i testirati najjače ratnike u teškim borbama za život i smrt.

Glume: Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren

TRKAČI IZ MAKFARLANDA/MCFARLAND (MCFARLAND, USA)

Nedelja, veljača 28, 21:00

Drama

Kevin Costner je zvijezda Disneyevog filma “McFarland, SAD”, dirljivog sadržaja utemeljenog na istinitoj priči o outsajderima, pred kojima su gotovo nepremostive prepreke. Kad trener Jim White postane profesor u srednjoj školi koju uglavnom pohađaju Latinoamerikanci, polako uviđa da svi moraju naučiti mnogo toga jedni o drugima. Ali kad trener otkrije sjajne trkačke sposobnosti mladića iz škole, stvari se mijenjaju iz korijena. Iza njihovog talenta stoji snaga obitelji, predanost jednih prema drugima i radna etika koja ih pretvara u prvake, čime dostižu američki san. Pogledajte ovaj dirljivi prikaz ljudskog duha u McFarlandu, SAD.

Glume: Kevin Costner, Ramiro Rodriguez, Carlos Pratts

ČUDNA MAGIJA (STRANGE MAGIC)

Nedelja, veljača 28, 17:50

Animirani

“Neobična čarolija”, novi animirani film, simpatičan i bajkovit mjuzikl inspiriran komedijom “San ljetne noći”. Popularne pjesme iz proteklih šezdeset godina pomažu u pripovijedanju priče o živopisnoj grupi goblina, vilenjaka, vila i vragolana, kao i o njihovim urnebesnim dogodovštinama, nastalim usred borbe za moćan napitak.

Glume: Alan Cumming, Evan Rachel Wood, Elijah Kelley

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr