PREMIJERE NOVIH SEZONA SERIJA TAMA I LICEM U LICE NA PICKBOX TV KANALU

Pickbox TV kanal donosi premijere novih sezona izvanrednih serija. Riječ je o drugoj sezoni mračne danske serije Tama: Oni koji ubijaju (Darkness: Those Who Kill) te drugoj sezoni napete danske triler serije Licem u lice (Face to Face).

 

Tama: Oni koji ubijaju (Darkness: Those Who Kill) pomiče granice skandinavskog noir žanra

VRIJEME PRIKAZIVANJA: ponedjeljak – četvrtak, u 21:55 h

 

Premijera druge sezone zadivljujuće psihološke kriminalističke drame Darkness: Those Who Kill oduševit će vas zanimljivom pričom, kompleksnim likovima i napetom igrom mačke i miša. Mračna danska serija prati Louise Bergstein koja se bavi profiliranjem kriminalaca. Ona uranja u mračne želje i psihologiju potencijalnih zlikovaca kako bi pomogla riješiti različite slučajeve ubojstva.

 

Licem u lice (Face to Face) danska je triler serija prepuna laži, šokova i obrata

VRIJEME PRIKAZIVANJA: ponedjeljak – četvrtak, u 22:40

Osam svježih epizoda druge sezone premijerno će se prikazivati na Pickbox TV-u. Napeta od samog početka, ova danska triler serija, prepuna laži, šokova i obrata, priča je o policijskom istražitelju Rasmussenu. On počinje raditi na slučaju mlade djevojke koja je navodno počinila samoubojstvo. Kad dođe na patologiju, prestravljen je kad shvati da je riječ o njegovoj kćeri Christini. Ne može prihvatiti da je riječ o samoubojstvu te počinje otkrivati djeliće istine. U drugoj sezoni, Rasmussenova žena Susanne i dalje se bori s gubitkom kćeri. Nastavlja raditi kao psihologinja te s pomoću tehnike hipnoze nad pacijentom otkriva šokantnu tajnu zbog koje juri natrag u Kopenhagen kako bi spriječila potencijalni zločin.

 

Ove izvanredne serije i njihove iščekivane nove sezone premijerno gledajte samo na Pickbox TV kanalu!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr