PREMIJERA SERIJE “MALE LAŽI” I OTVOREN HBO3 TIJEKOM CIJELOG VIKENDA

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru prve epizode nove serije “Male laži”, nastale u HBO produkciji, koja će biti emitirana na HBO3 programu u ponedjeljak 20. veljače u 21.00h.

Dodatno iznenađenje za sve gledatelje digitalne televizije je da će tijekom cijelog vikenda moći uživati u HBO3 programu, koji će biti otvoren18, 19. i 20. veljače.

Serija “Male laži” je crnohumorna drama koja plete priču o ubojstvu i zlobi, istražujući društveni mit savršenstva i kontradiktornosti između idealizirane fasade braka, seksa, roditeljstva i prijateljstva.

Ispričana sa stajališta triju majki – Madeline, Celeste i Jane, serija gradi sliku grada progonjenog glasinama, razdvojenog na imućne i neimućne u kojoj na vidjelo izlaze sukobi, tajne i izdaje koje kompromitiraju odnose između muževa i žena, roditelja i djece, prijatelja i susjeda.

U mirnom primorskom gradu Montereyu, u Kaliforniji, ništa nije kao što se čini. Brižne mame, uspješni muževi, preslatka djeca, predivne kuće… Kakve su sve laži spremni izreći kako se njihov savršeni svijet ne bi raspao?

“Male laži”, mini-serija od sedam epizoda govori o tri majke iz sjeverne Kalifornije, čiji se naizgled savršeni životi raspadaju do točke ubojstva počinjenog na dobrotvornoj priredbi u osnovnoj školi. Iako i žrtva i počinitelj u početku ostaju misterij, izgleda da je ubojstvo posljedica rivalstva i tajni koje okružuju tri majke: mamu domaćicu Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon), koju proždire ljubomora prema Bonnie (Zoe Kravitz), novoj, mlađoj supruzi svog bivšeg, instruktorici joge sa zen-stavom; Madelineinu najbolju prijateljicu Celeste Wright (Nicole Kidman), bivšu korporativnu pravnicu u naizgled savršenom braku s mlađim muškarcem ((Alexander Skarsgård); i Jane Chapman (Shailene Woodley), samohranu majku s mračnom prošlošću, koju Madeline i Celeste uzimaju pod svoje okrilje.

Ispresijecana uvidima drugih roditelja i školskog osoblja – koji predstavljaju grčki zbor tračeva o savezima i suparništvima, posebno one koji govore o Madeline i njenoj protivnici, tehničkoj direktorici Renati Klein (Laura Dern) – priča se razvija kroz sedam napetih ali zabavnih epizoda, koje otkrivaju kako svaka žena krije neku svoju tajnu koja je dovela do te kobne noći.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr