PREMIJERA DRUGE SEZONE HBO SERIJE „NJEGOVA MRAČNA GRAĐA“

Druga sezona HBO serije „Njegova mračna građa“ (His Dark Materials) imat će premijeru 17. studenoga u 20.00h na HBO kanalu.

Serija temeljena na nagrađivanoj istoimenoj trilogiji Phillipa Pullmana, koja se smatra suvremenim remek djelom znanstvene fantastike, prati Lyru (Dafne Keen), naizgled običnu, ali hrabru djevojku iz drugog svijeta. Druga sezona počinje nakon što je lord Asriel (James McAvoy) otvorio most prema novom svijetu, a Lyra, potresena zbog smrti najboljeg prijatelja, krene za Asrielom u nepoznato.

 

U čudnom i misterioznom napuštenom gradu, ona upoznaje Willa (Amir Wilson), dječaka iz našeg svijeta koji također bježi od problematične prošlosti. Lyra i Will saznaju da su njihove sudbine povezane s ponovnim susretom Willa i njegova oca, no na putu neprestano nailaze na prepreke dok se oko njih sprema rat. U međuvremenu, gospođa Coulter (Ruth Wilson) traži Lyru i odlučna je vratiti ju kući pod svaku cijenu.

 

Dafne Keen, Ruth Wilson, Amir Wilson, Ariyon Bakare, Andrew Scott, Will Keen, Ruta Gedmintas i Lin-Manuel Miranda su u glavnim ulogama, a u novoj sezoni pridružuju im se i Terence Stamp, Jade Anouka i Simone Kirby. Izvršni producenti serije su Jane Tranter, Dan McCulloch, Joel Collins i Julie Gardner za Bad Wolf; Phillip Pullman, Jack Thorne, Tom Hooper; kao i Deborah Forte, Toby Emmerich i Carolyn Blackwood za New Line Cinema; i Ben Irving i Piers Wenger za BBC One.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr