PREDSTAVLJAMO HBO 3 HD – NOVI KANAL ZA JOŠ VIŠE ZABAVE

Od sada možete uživati u najboljim televizijskim sadržajima na čak tri kanala iz HBO produkcije – HBO, HBO 2 i HBO 3. Tri tematska kanala nude širok izbor vrhunskog TV programa – od dramskih sadržaja i komedija, do dokumentarnih i hit filmova svih žanrova.

Od 26. ožujka, HBO 3, koji će biti emitiran u HD formatu, gledateljima donosi najbolje od serijskog sadržaja – premijere najnovijih serija, kultnu i nagrađivanu američku i europsku HBO produkciju. Također, novi kanal emitirati će i odabrane filmske naslove koji će se prikazivati tijekom dana ili u kasnijim večernjim terminima. A tijekom vikenda na programu ćete moći pratiti maraton svih sezona originalnih HBO serija.

Pored puštanja novog kanala, od 21. ožujka, HBO Comedy postaje HBO 2 koji će gledateljima predstaviti širok izbor programskog sadržaja za cijelu obitelj. HBO 2 donosi veliki izbor filmova i TV serija – tijekom dana emitirati će se komedije, obiteljski filmovi i dječji sadržaj, dok će u večernjim satima na programu biti sadržaj dramskoga žanra, komedije, trileri, akcijski i horor filmovi.

Kao i do sada, HBO kanal prikazivati će premijere nagrađivane originalne produkcije, uključujući serije i dokumentarne filmove iz američke i europske HBO produkcije, kao i ekskluzivne filmske premijere najnovijih hollywoodskih blockbustera. Sve ključne HBO originalne serije i dalje će se prikazivati istovremeno sa američkom premijerom upravo na ovom kanalu.

Novi HBO 3 HD moći ćete pratiti na poziciji 34, dok se HBO HD nalazi na poziciji 32, a HBO 2 HD na poziciji 33.

Kako bi Vam mogućili da se i sami uvjerite u kvalitetu sadržaja novog HBO 3 programa, program će biti dostupan besplatno svim Total TV korisnicima do 29. ožujka 2016.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr