Predstavljamo HBO 3 HD – Novi kanal za još više zabave

Od sada možete uživati u najboljim televizijskim sadržajima na čak tri kanala iz HBO produkcije – HBO, HBO 2 i HBO 3. Tri tematska kanala nude širok izbor vrhunskog TV programa – od dramskih sadržaja i komedija, do dokumentarnih i hit filmova svih žanrova.

Od 26. ožujka, HBO 3, koji će biti emitiran u HD formatu, gledateljima donosi najbolje od serijskog sadržaja – premijere najnovijih serija, kultnu i nagrađivanu američku i europsku HBO produkciju. Također, novi kanal emitirati će i odabrane filmske naslove koji će se prikazivati tijekom dana ili u kasnijim večernjim terminima. A tijekom vikenda na programu ćete moći pratiti maraton svih sezona originalnih HBO serija.

Pored puštanja novog kanala, od 21. ožujka, HBO Comedy postaje HBO 2 koji će gledateljima predstaviti širok izbor programskog sadržaja za cijelu obitelj. HBO 2 donosi veliki izbor filmova i TV serija – tijekom dana emitirati će se komedije, obiteljski filmovi i dječji sadržaj, dok će u večernjim satima na programu biti sadržaj dramskoga žanra, komedije, trileri, akcijski i horor filmovi.

Kao i do sada, HBO kanal prikazivati će premijere nagrađivane originalne produkcije, uključujući serije i dokumentarne filmove iz američke i europske HBO produkcije, kao i ekskluzivne filmske premijere najnovijih hollywoodskih blockbustera. Sve ključne HBO originalne serije i dalje će se prikazivati istovremeno sa američkom premijerom upravo na ovom kanalu.

Novi HBO 3 HD moći ćete pratiti na poziciji 34, dok se HBO HD nalazi na poziciji 32, a HBO 2 HD na poziciji 33.

Kako bi Vam mogućili da se i sami uvjerite u kvalitetu sadržaja novog HBO 3 programa, program će biti dostupan besplatno svim Total TV korisnicima do 29. ožujka 2016.

Imate pitanja?
Imate pitanja?
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?
Spajanje...
Nitko od naših agenata trenutno nije dostupan. Molimo pokušajte ponovo kasnije ili nam ostavite poruku.
Naši agenti su trenutno zauzeti. Molimo pokušajte ponovo kasnije.
:
:
:
Imate pitanja? Kontaktirajte nas!
:
:
Ovaj razgovor je završio.
Je li ovaj razgovor bio koristan? Glasajte za ovu chat sesiju.
Dobar Loš

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr