„POZORNIK“ NA KANALU EPIC DRAMA

Od četvrtka 7. srpnja ne propustite premijeru serije „Pozornik“ koju vam donosi Epic Drama!

U napetoj kriminalističkoj drami “Pozornik” američki Irac, bivši boksač, a sada detektiv, Kevin Corcoran, vraća se iz Građanskog rata i doznaje da mu je supruga nestala, a da mu je kći mrtva. Dok patrolira ulicama zloglasne njujorške četvrti Five Points, pokušava doznati što se dogodilo njegovoj obitelji. U potrazi za istinom pomažu mu dvojica ratnih drugova s kojima dijeli tajnu iz ratnih dana! Jedan je neposlušni sin bogatog industrijalca, drugi daroviti crni liječnik, a vode ga u u kontrastne svjetove elegantne Pete Avenije i nove afroameričke zajednice u ruralnom sjevernom Manhattanu, pomažući mu dok se bori održati svoj moralni kompas u tim turbulentnim vremenima.

 

Epizoda 1 smještena je u 1864.

17. rujna detektiv Kevin Corcoran istražuje ubojstvo mlade djevojke u Five Pointsu, najgoroj sirotinjskoj četvrti u SAD-u, no taj mu je slučaj neugodno blizak.

 

Epizoda 2 vodi nas u  1864.

21. rujna Corcoran dobiva dojavu da osoba iz njegove prošlosti možda zna što se dogodilo njegovoj obitelji. Ono što dozna ne uspijeva ga smiriti, već samo otvara nova pitanja.

 

Ne propustite prvu i drugu sezonu serije „Pozornik“ čije vam dvije epizode svakog radnog dana od 21:00h donosi Epic Drama!

 

Pozornik

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr