POČINJE MARATON HORORA NA CINESTAR TV FANTASY KANALU

Strah nikad nije bio slađi!

 

 

Ljubitelji filmova strave i užasa sa stvorenjima zbog kojih se bojite zatvoriti oči napokon su došli na svoje, jer CineStar TV Fantasy od 25. do 31.10. u 21:00 otvara vrata zastrašujućeg svijeta filmova!

 

Koliko ste puta imali osjećaj da vas netko prati, osvrtali se oko sebe osluškujući tajanstvene zvukove, a od same pomisli na odraz u ogledalu bi vam zastao dah? Jeste li dovoljno hrabri da ostanete budni uz filmove koji su toliko zastrašujući da ih istovremeno želite i ne možete prestati gledati? Svaku večer od 25. do 31. listopada na CineStar TV Fantasy kanalu očekuje vas horor u kojem strava diktira puls, a zastrašujuće scene odlučuju o vašim strahovima i neprospavanim noćima.

 

Otvorenje ciklusa večeri strave i užasa započinje u ponedjeljak 25.10. u 21h hororom Zla kob, uzbudljivim i uznemirujućim trilerom/hororom s Eathanom Hawkeom u glavnoj ulozi. Sljedeću večer rezervirajte za misteriozni horor Rupa u zemlji, paranoičnoj majci koja počinje primjećivati uznemirujuće promjene kod svog sina. Kada dođete do faze nastaviti ili odustati imamo poslasticu za vas koja će prevagnuti: Podmuklo (opsjednuta djeca su uvijek nekako creepy).  Za one koji su ostali s nama imamo jedan od najstrašnijih filmova u posljednjih nekoliko desetljeća – Vještica iz Blaira ili kako ga neki nazivaju – klasična noćna mora.

Brian Cox i Emile Hirsch kao otac i sin koji rade kao patolozi i jedna ugodna priča iz mrtvačnice presjek su hvaljenog horora Obdukcija Jane Doe. Šesti dan ovog neodoljivo-zloćudnog tjedna dolazi nam kultni  Jigsaw, osmi film jedne od najpoznatijih franšiza svih vremena, Slagalice strave. Na samu Noć vještica troje manijaka će nekome zagorčati život, Stranci: Noćni plijen su im omiljeni.

Uz ovaj maraton od 7 dugih noći horora na CineStar TV Fantasy kanalu, proživite neponovljivo iskustvo prožeto novim strahovima, paranojom i priviđanjima. Pobjegnite od klasičnog, sretnog završetka i budite svjedoci jedne od rijetkih priča u kojoj zlo pobjeđuje dobro.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr