TOTAL TV OBOGAĆUJE PROGRAMSKU PONUDU PICKBOX TV KANALOM

Total TV od danas obogaćuje programsku ponudu Pickbox TV kanalom, koji će korisnicima biti dostupan u Osnovnom paketu na 58. poziciji.

 

Pickbox TV kanal emitira premijere, bezvremenske hit-serije, filmove i dokumentarne emisije iza kojih stoje najveće holivudske produkcijske tvrtke.

 

Osim holivudske produkcije, na kanalu možete gledati serije europske produkcije, među kojima su i popularne skandinavske ili britanske krimi serije. Putujte svijetom, istražite neobične životinje ili okusite neke od najboljih recepata kroz dokumentarce.

 

Na kanalu upravo možete pratiti  najpoznatiju dansku dramsku seriju Ubojstvo (The Killing) koja je osvojila BAFTA i Emmy nagradu. Na programu se nalazi i serija Spasi me (Save Me), dobitnica nagrade za najbolju dramsku seriju 2019. godine.

 

Još jedna odlična skandinavska krimi serija, mračne i crno-humorne Crne udovice (Black Widows) prati živote tri prijateljice koje nisu sretne u braku, a taj problem odluče riješiti tako da se dogovore ubiti svoje muževe. Naravno, ništa se ne odigra onako kako su to zamislile.

 

Od 24. svibnja u večernjem terminu u dramskoj seriji Duboka voda (Deep Water) moći ćete pratiti živote tri majke koje pokušavaju napraviti samo najbolje za svoju obitelj unatoč raznim životnim nedaćama.

 

Uz odlične premijere, korisnici mogu gledati i legendarne britanske kriminalističke serije kao što je Inspektor Morse (Inspector Morse), biti uz filmske večeri svakog radnog dana u 21:00 uz filmove raznih žanrova i za cijelu obitelj kao što su Dorian Gray, Iscjelitelj (The Healer), Ljetna ljubav (Just for the Summer) i Zvuk srca (August Rush).

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr