PICKBOX TV DONOSI VAM NOVU ŠPANJOLSKU SERIJU „DVA ŽIVOTA“

Dva života (Two Lives) nova je španjolska serija s emocionalnom i strastvenom pričom, a od 3. listopada pratite je na Pickbox TV kanalu!

S ukupno 255 epizoda, serija će se emitirati na Pickbox TV kanalu, od ponedjeljka do petka u 12:15 sati.

DVIJE PRIČE U DVAMA RAZLIČITIM RAZDOBLJIMA

Priča prati živote dviju protagonistica, Carmen (25) i Julije (36), koje žive na dvama različitim kontinentima – u dvama različitim razdobljima. Julijina priča odvija se u današnjoj Španjolskoj, u malom i šarmantnom selu nedaleko od Madrida. Carmenina priča odvija se kasnih četrdesetih godina prošlog stoljeća u Río Muniju, bivšoj egzotičnoj koloniji Španjolskoj Gvineji. Ali Carmen i Julia nisu samo dvije žene razdvojene vremenom i prostorom – one dijele duboku i posebnu vezu: one su baka i unuka.

Njihove zasebne priče pletu prekrasnu, emocionalnu i strastvenu priču, u kojoj plove kroz ljubav, slobodu, osobna postignuća, snove i strahove, krize odrasle dobi, obiteljske sukobe… I, prije svega, kroz najveće životne odluke.

EMOCIONALNA I STRASTVENA PRIČA

Julia je žena koja trenutačno živi životom kakav su za nju planirali njezina majka i njezin budući suprug. Taman kad se sprema udati, otkriva veliku obiteljsku tajnu koja će je zauvijek promijeniti. Na rubu živčanog sloma, odluči se odvojiti od njih. Julia pronalazi utočište u osamljenom gradiću u planinama Madrida gdje će imati kompliciranu misiju: preuzeti kontrolu nad vlastitom sudbinom.

Carmen je mlada žena koja napušta udobnost metropole kako bi srela oca u egzotičnoj koloniji Španjolskoj Gvineji. Carmen otkriva da Afrika ima mnogo tvrđe i divlje lice nego što je ikad zamišljala, a njezin se život uzburka iz temelja. Bit će pred teškom dilemom: pridržavati se nepravedno uspostavljenih pravila ili slijediti svoje srce.

Razdvojene više od pola stoljeća i na dvama kontinentima, Carmen i Julia imaju puno više zajedničkog od obiteljskih veza. Njih dvije su žene koje se bore da ostvare svoje snove, koje se ne prilagođavaju normama koje drugi nameću i koje će pronaći ljubav ondje gdje je najmanje očekuju.

Od ponedjeljka do petka u 12:15 sati, pratite strastvenu španjolsku seriju Dva života (Two Lives) na Pickbox TV kanalu.

 

DVA ŽIVOTA

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr