PICKBOX TV DONOSI VAM EKSKLUZIVNU PREMIJERU SERIJE „AGATHA CHRISTIE: ZAŠTO NE EVANS“

Novi sadržaj stiže izravno iz Velike Britanije: 18. travnja na Pickbox TV kanal bit će dostupna ekskluzivna premijera nove miniserije prema romanu Agathe Christie: Zašto ne Evans? (Agatha Christie: Why Didn’t They Ask Evans?) – i to odmah nakon svjetske premijere! Nova kriminalistička serija sastoji se od četiriju epizoda, a omiljeni Hugh Laurie potpisuje scenarij, režiju i glumu.

Serija prati radnju famoznog i kultnog romana iz 1934. megapopularne spisateljice Agathe Christie. Bobby Jones (Will Poulter) pošten je i ljubazan mladić te sin vikara koji počinje istraživati smrt čovjeka za kojeg se čini da je pao s vrha litice. Međutim, ono što smrt čini sumnjivom jest misteriozno pitanje koje čovjek postavlja Bobbyju, izgovarajući ga kao svoje posljednje riječi: Why didn’t they ask Evans?

Dok Bobby istražuje smrt sa svojom pametnom i nepokolebljivom prijateljicom iz djetinjstva Frances “Frankie” Derwent (Lucy Boynton), nailazi na mračne zavjere, prijevare, izdaje i ubojstva. Očekuje vas jedna prava doza Agathe Christie!

Gledajte Agatha Christie: Zašto ne Evans? (Agatha Christie: Why Didn’t They Ask Evans?) na Pickbox TV kanalu 18. travnja, od ponedjeljka do četvrtka u 21:00!

 

PICKBOX TV

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr