PEAKY BLINDERS U OŽUJKU NA CINESTAR TV PREMIERE 1 KANALU!

Peaky Blinders, poznati epski serijal smješten u kriminalno podzemlje u Birminghamu dvadesetih godina prošlog stoljeća, od 18. ožujka premijerno možete pratiti na CineStar TV Premiere 1 kanalu!

Peaky Blinders je gangsterska drama smještena početkom dvadesetih godina prošlog stoljeća. Serijal pripovijeda priču o Thomasu Shelbyju i njegovoj obitelji koji predvode moćnu bandu. Ime su dobili po običaju ušivanja britvica u rubove svojih kapa, a novac zarađuju od ilegalnog klađenja, pružanja zaštite i crnoga tržišta. Radnja serije je smještena u neizvjesno razdoblje u britanskoj povijesti, kada su zemlju još potresale posljedice Prvoga svjetskoga rata. Peaky Blinders ima zavidnu glumačku ekipu koja ubraja Sama Neilla i Cilliana Murphyja, dok se u drugoj sezoni pridružuju Tom Hardy i mnoge druge holivudske zvijezde. Scenarist Steven Knight tvrdi kako se serija dijelom temelji na stvarnim događajima, a dijelom na obiteljskoj legendi: „To je fikcija utkana u činjenični krajolik.

Od 18. ožujka CineStar TV Premiere 1 kanal postaje novi dom birmingemske obitelji Peaky Blinders.

Od ponedjeljka do četvrtka ne propustite pogledati prve dvije sezone serije u terminu od 21:00h na CineStar TV Premiere 1 kanalu, pozicija 73.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr