OSTVARITE VELIKI SEZONSKI POPUST

 S USLUGOM APARTMAN TOTAL TV  ZAJEDNO DO ZADOVOLJNOG GOSTA

Znamo da u današnje vrijeme gost postaje sve zahtjevniji u smislu korištenja turističkih usluga, a televizija se smatra najvažnijom osnovnom ponudom u svakom smještaju. Današnji gost zna što želi, educiran je i tražit će sve pogodnosti bez zadrške. Zato je dobro osigurati najveći izbor programa kao i stabilan i brz internet kako bi zadovoljili potrebe svih profila gostiju

Total TV u svojoj ponudi za turistički sektor nudi mogućnost praćenja preko 100 satelitskih programa,od stranih, domaćih, sportskih, glazbenih, dječjih pa sve do programa za odrasle. Kristalno čista slika HD kvalitete ostavlja bez daha, a Dolby stereo digitalni sustav omogućava da osjetite realan zvuk sadržaja.

Total TV se pokazao kao najbolje rješenje za korisnika koji zna što želi i kojemu je kvaliteta slike i ponuda programa važna, a činjenica da je uslugu moguće koristiti i na najnedostupnijim mjestima, dodatno olakšava donošenje odluke o kupovini. Pomnom odabiru programskog sadržaja kao i posebnim pogodnostima posvećuje se puno vremena kako bi se zadovoljile potrebe od svakodnevnih korisnika do sezonskih iznajmljivača.

APARTMAN TOTAL TV usluga kompatibilna je sa zahtjevima i stilom života vaših gostiju i odmah ostavlja dobar dojam, a to je upravo ono što želite!

 

OSTVARITE VELIKI SEZONSKI POPUST i saznajte koje dodatne pogodnosti ostvarujete odabirom usluge Apartman Total TV, pozivom na broj 0800 6611 ili POŠALJITE UPIT na koji ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr