NOVI PROGRAM LOV I RIBOLOV OD 8. OŽUJKA NA TOTAL TV-U

Ovog 8. ožujka poklon neće dobiti samo žene, već i muškarci!

Svi korisnici Total TV-a od 8. ožujka biti će u mogućnosti pratiti novi TV program „Lov i ribolov“. Ovaj program namjenjen je avanturistima, ljubiteljima lova i ribolova, i svim onima koji žele upoznati divlji svijet naših krajeva preko svojih malih ekrana.

Program „Lov i ribolov“ emitirati će domaće i regionalne emisije o avanturama najvećih majstora lova i ribolova, a najatraktivnije među njima biće „Ribičke priče“, „Zov prirode“, „Bistro BiH“, „Tragovi divljine“, kao i mnoge druge.

Ljubitelji ribolova moći će ekskluzivno pratiti edukativni serijal „Ulovi trofej“ koji se bavi sportskim ribolovom, ekologijom, nautikom i prati natjecanje u ribolovu kod nas i u svijetu. Takođe, korisnici će moći pratiti i jedinstveni prirodni reality show „Put pod noge“, i zajedno sa suvremenim nomadima prepješačiti kroz Srbiju od Makedonije do Mađarske za 33 dana.

Poslije uspiješnog lova i ribolova, slijedi i dobar objed. Iskusni majstori kulinarstva pripremati će za gledatelje ukusne obroke na osnovu raznovrsnih recepata i jela od ribe i divljači u emisiji „Kuhinjica“.

Korisnike Total TV-a nov program očekuje na poziciji 68.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr