Nove sezone na dječjim programima Orlando Kids i Bambino

Sa prvim danima jeseni počele su i nove sezone na dječjim kanalima Orlando Kids i Bambino. Rebrendirani dječji kanali i ovaj put najmlađima donose mnogo zabave i iznenađenja – od kvalitetnih animiranih serija, zabavnog i edukativnog programa, do omiljenih emisija.
Kanal Orlando Kids, u aktualnoj sezoni, predstavlja nove crtane filmove „Ružno pače“ i „Yu-Gi-Oh!“. Ovaj dječji kanal je poznat po svom bogatom sadržaju, s likovima koji uče djecu o vrijednostima kao što su prijateljstvo, ljubaznost i upornost. Sve teme imaju zabavan i vizualno atraktivan prikaz koji potiče djecu da koriste svoju maštu i kreativnost.
Kao i do sada, na kanalu Bambino će biti emitirani edukativni i zabavni sadržaji, kao i neki od najpopularnijih crtanih filmova – “Hello Kitty”, “Timmy Time”, “Poštar Pat” i “Fifi i cvjetno društvo”. Bambino je kanal za najmlađe gledatelje od dvije do šest godina. Svi crtani filmovi su sinkronizirani.
Gledatelji svih uzrasta, bez obzira jesu li mala ili velika djeca, i u ovoj sezoni će imati priliku da pronađu mnogo sadržaja po svom ukusu i uživaju u bogatom programu naših dječjih kanala.

Imate pitanja?
Imate pitanja?
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?
Spajanje...
Nitko od naših agenata trenutno nije dostupan. Molimo pokušajte ponovo kasnije ili nam ostavite poruku.
Naši agenti su trenutno zauzeti. Molimo pokušajte ponovo kasnije.
:
:
:
Imate pitanja? Kontaktirajte nas!
:
:
Ovaj razgovor je završio.
Je li ovaj razgovor bio koristan? Glasajte za ovu chat sesiju.
Dobar Loš

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr