NOVE SEZONE NA DJEČJIM PROGRAMIMA ORLANDO KIDS I BAMBINO

Sa prvim danima jeseni počele su i nove sezone na dječjim kanalima Orlando Kids i Bambino. Rebrendirani dječji kanali i ovaj put najmlađima donose mnogo zabave i iznenađenja – od kvalitetnih animiranih serija, zabavnog i edukativnog programa, do omiljenih emisija.
Kanal Orlando Kids, u aktualnoj sezoni, predstavlja nove crtane filmove „Ružno pače“ i „Yu-Gi-Oh!“. Ovaj dječji kanal je poznat po svom bogatom sadržaju, s likovima koji uče djecu o vrijednostima kao što su prijateljstvo, ljubaznost i upornost. Sve teme imaju zabavan i vizualno atraktivan prikaz koji potiče djecu da koriste svoju maštu i kreativnost.
Kao i do sada, na kanalu Bambino će biti emitirani edukativni i zabavni sadržaji, kao i neki od najpopularnijih crtanih filmova – “Hello Kitty”, “Timmy Time”, “Poštar Pat” i “Fifi i cvjetno društvo”. Bambino je kanal za najmlađe gledatelje od dvije do šest godina. Svi crtani filmovi su sinkronizirani.
Gledatelji svih uzrasta, bez obzira jesu li mala ili velika djeca, i u ovoj sezoni će imati priliku da pronađu mnogo sadržaja po svom ukusu i uživaju u bogatom programu naših dječjih kanala.

total tv logo

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr