NOVA SEZONA SERIJE „PODMORNICA“ NA KANALU EPIC DRAMA

Epic Drama donosi vam novu sezonu serije „Podmornica“!

U četvrtak, 29. rujna, u 21:00h ne propustite čak dvije epizode koje nam donose nove zaplete, dramu i misterije koje prate naše omiljene likove.

Proljeće 1943. Robert Ehrenberg još jednom isplovljava na nemoguću misiju s vrlo mladim i neiskusnim zapovjednikom, i posadom. Dok ih progoni osvetoljubivi britanski zapovjednik Swinburne, posada podmornice U-949 ima više asova u rukavu kako bi izbjegla smrt. Istovremeno, Hagenu Forsteru dodijeljena je misija u Lisabonu, prilikom koje susreće Klausa Hoffmana koji preko svoga oca Wilhelma Hoffmanna američkoj mornarici neslužbeno pomaže da uspostavi vezu s mornaricom Reicha s ciljem okončanja rata. Uz to, Wilhelmova kći Hannie zatočena je u Kielu, u braku bez ljubavi, a ograničenja zbog njezina statusa i opasnog režima s vremenom je navedu na igranje vatrom.

Epizoda 1: Pauli, Harri i Berndt završavaju obuku za podmornicu, Ehrenberg radi na novoj podmornici s mladim zapovjednikom Buchnerom, a Forster stiže u Lisabon radi novog tajnog zadatka.

Epizoda 2: Dok Forster istražuje ubojstvo gestapovca u Lisabonu, mlada posada U-949 zaranja prvi put. Hoće li mladi zapovjednik steći njihovo poštovanje?

 

Podmornica

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr