NOVA SEZONA EMISIJE „GORDON RAMSEY: NEISTRAŽENE KUHINJE“ NA NATIONAL GEOGRAPHICU

NAJNOVIJA KULINARSKA EKSPEDICIJA NATIONAL GEOGRAPHIC-A
Gordon Ramsay nastavlja globalnu kulinarsku avanturu, putujući najzanimljivijim dijelovima Portugala, Meksika, Teksasa,
Portorika, Islanda i HRVATSKE!

Tragajući i dalje za zanimljivim namirnicama i jelima, suočavajući se sa nezamislivim uvjetima širom svijeta, Ramsay je uvijek u potrazi za kulinarskom izvrsnošću. Ova sjajna kulinarska ekspedicija počinje s emitiranjem 29. kolovoza u 21:00h na National Geographic-u. Bit će emitirana u 172 zemlje i na 43 svjetska jezika.
„U vrijeme epidemije, serija „Neistražene kuhinje“ nam nudi uzbudljiv bijeg u istraživanje svijeta iz svog doma te inspiraciju za isprobavanje novih okusa i tehnika kuhanja – od strane brojnih stručnjaka za hranu koje susrećem tijekom svog putovanja “, rekao je Gordon Ramsay. “Svijet je ogroman, pun raznolikosti i povijesti, a mi tek započinjemo avanturu upoznavanja najzanimljivijih okusa koje planet može ponuditi.”

U trećoj sezoni pratimo Ramsaya na ovom putu uživanja kroz Portugal, Hrvatsku, Meksiko, Teksas, Maine, Portoriko, Island i Smoky Mountains u Americi. Vidjet ćemo chefa Ramsaya kako tjera stoku na konjima uz pomoć helikoptera i lovi otrovnu zvečarku u zaleđu Teksasa. Kako se hrabro suprotstavlja divovskim valovima i kako se trudi držati korak s timom ribarica koja izlovljava jastoge uz obalu uzburkanih voda Mainea. Vidjet ćemo i pravu borbu za udah dok izranja mekušce u Hrvatskoj, spušta se niz vodopad i probija kajakom kroz bijesne brzace Smoky Mountains-a.
Vođen lokalnim stručnjacima i legendama o hrani, Ramsay upoznaje kulinarske običaje, brojne delicije i svježe okuse jedinstvene svakoj regiji. Svaki sastojak koji ubere, jelo koje kuša i osoba koju upozna – nadahnjuje ga za novu kulinarsku kreaciju namijenjenu predstavljanju srca te kulture. Svaka epizoda završava kulinarskim dvobojem Ramsaya i lokalnog chefa gdje pripremaju obrok za mještane koje je Ramsay upoznao tijekom putovanja.
U ovoj sezoni Gordon Ramsey je prvi put posjetio Hrvatsku te je jednu od epizoda posvetio Istri u kojoj mu je domaćin bio naš poznati kuhar David Skoko. Zajedno su pecali, ronili, trčali za domaćim životinjama i kušali ukusne svježe namirnice poput tartufa, domaćih jaja, maslinovog ulja, svježih njoka i kozjeg sira. Ova odlična emisija zasigurno će se svidjeti svakom tko voli putovanja i hranu, a i svima onima koji su i ranije uživali gledati Gordona Ramseya u njegovim brojnim drugim uspješnim serijalima.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr