NAJPOZNATIJA OBITELJ NA SVIJETU „SIMPSONI“  NA FOX KANALU

Homer, Marge, Lisa, Bart i Maggie – kultni su likovi koji su do danas prerasli iz animiranih likova u simbole američke i svjetske pop kulture. Serija „Simpsoni“ postala je jedna od prvih velikih hitova televizijske kuće Fox, a uz to je i jedna od najuspješnijih televizijskih serija u povijesti. Autor ovog animiranog klasika je američki crtač animiranih filmova i stripova Matt Groening koji je likove oblikovao po članovima vlastite obitelji. Zbog dugogodišnjeg emitiranja, „Simpsoni“ su postali najdugotrajnija američka animirana TV serija. 27. sezona serije „Simpsoni“ počinje s prikazivanjem 18. srpnja, a nadalje će se prikazivati subotom i nedjeljom u 14:00 h na kanalu FOX.

 

Obitelj Simpson prvi se put pojavila u formi kratke animacije u sklopu show-a Tracey Ullman i emitirana je 19. travnja 1987. kao samostalna epizoda pod nazivom „The Simpsons roasting on an open fire““ prvi puta je prikazana 1989. Tako su „Simpsoni“ postali prva Foxova serija koja je dospjela na popis trideset najgledanijih serija u sezoni. Nekoliko epizoda serije gledalo je više od 20 milijuna ljudi, a povremeno je ta brojka dostizala i 30 milijuna gledatelja. Ova satirična parodija američkog načina života, prikazuje cjelovitu američku kulturu i društvo, a redovito izruguju i satiriziraju osobe iz svijeta zabave i politike zbog čega serija i jest toliko popularna.

 

U 27. sezoni, obitelj Simpson nastavlja sa svojim nevjerojatnim svakodnevnim avanturama. Marge odlučuje da je konačno vrijeme za odvajanje od Homera, i brzo nastavlja dalje sa svojim životom. Homer je u početku devastiran, ali uskoro nalazi romansu s mlađom ženom. Lisa pokušava vratiti ugled zaboravljene izumiteljice, dok Bart u potpunosti koristi dijagnozu da je sociopat. Homer će patiti od kratkotrajnog gubitka memorije, a zbog izloženosti zračenju, Lisa, Bart i Milhouse dobit će super-moći…

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr