Najnagrađivaniji televizijski program u vašim domovima

Jedan od najnagrađivanijih televizijskih programa, AMC od sada je dostupan u osnovnom Total TV paketu kao i Total TV ponudi u Srbiji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Sloveniji. Fantastične i napete priče visokobudžetnog filmskog i serijskog programa iza kojih stoji AMC, dostupne su zahvaljujući uspješnoj suradnji sa AMC Networks International.

Za novogodišnje blagdane moći ćete uživati u popularnim TV serijama, neočekivanim i izazovnim pričama ovog višestruko nagrađivanog TV programa, koji stoji iza nekih od najgledanijih serija koje ćete moći gledati – Breaking Bad, Fear the Walking Dead, za Zlatni globus nominiranih Better Call Saul i The Night Manager.

AMC je jedina produkcija u povijesti televizije koja je četiri godine zaredom osvajala Emmy nagrade za najbolju dramsku seriju “Mad Men” i šest od posljednjih sedam nagrada za seriju “Breaking Bad”. AMC ima najgledanije dramske serije u povijesti kabelske televizije.

Milijunska publika diljem svijeta već uvelike prati fantastične priče filmskog i serijskog programa AMC-a, koji će za publiku u regiji i korisnike Total TV Hrvatska biti dostupan na poziciji 26.

Imate pitanja?
Imate pitanja?
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?
Spajanje...
Nitko od naših agenata trenutno nije dostupan. Molimo pokušajte ponovo kasnije ili nam ostavite poruku.
Naši agenti su trenutno zauzeti. Molimo pokušajte ponovo kasnije.
:
:
:
Imate pitanja? Kontaktirajte nas!
:
:
Ovaj razgovor je završio.
Je li ovaj razgovor bio koristan? Glasajte za ovu chat sesiju.
Dobar Loš

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr