NAJNAGRAĐIVANIJNI TELEVIZIJSKI PROGRAM U VAŠIM DOMOVIMA

Jedan od najnagrađivanijih televizijskih programa, AMC od sada je dostupan u osnovnom Total TV paketu kao i Total TV ponudi u Srbiji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Sloveniji. Fantastične i napete priče visokobudžetnog filmskog i serijskog programa iza kojih stoji AMC, dostupne su zahvaljujući uspješnoj suradnji sa AMC Networks International.

Za novogodišnje blagdane moći ćete uživati u popularnim TV serijama, neočekivanim i izazovnim pričama ovog višestruko nagrađivanog TV programa, koji stoji iza nekih od najgledanijih serija koje ćete moći gledati – Breaking Bad, Fear the Walking Dead, za Zlatni globus nominiranih Better Call Saul i The Night Manager.

AMC je jedina produkcija u povijesti televizije koja je četiri godine zaredom osvajala Emmy nagrade za najbolju dramsku seriju “Mad Men” i šest od posljednjih sedam nagrada za seriju “Breaking Bad”. AMC ima najgledanije dramske serije u povijesti kabelske televizije.

Milijunska publika diljem svijeta već uvelike prati fantastične priče filmskog i serijskog programa AMC-a, koji će za publiku u regiji i korisnike Total TV Hrvatska biti dostupan na poziciji 26.

total tv logo

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr