NAJBOLJI IZBOR SVIH ŽANROVA OD SADA NA CINEMAX I CINEMAX 2

OTVORENI VIKEND – 10. i 11. rujna Total TV će svim svojim korisnicima omogućiti besplatno gledanje unaprijeđenih Cinemax programa.

Od 1. rujna, Cinemax i Cinemax 2 su postali karakterno različiti filmski programi, zajedno donoseći najbolji izbor različitih žanrova svim zaljubljenicima u svijet filma – od hit filmova sa slavnim redateljskim i glumačkim imenima pa sve do nagrađivanih i hvaljenih naslova iz cijeloga svijeta.

Mainstream filmovi svih žanrova će se prikazivati na Cinemax programu 24 sata na dan, bez reklama, dok su naslovi iz nezavisne produkcije, kultni filmovi i festivalske senzacije glavni aduti programske ponude Cinemax 2 programa.

Cinemax – mainstream filmski program koji donosi američke i svjetske naslove svih žanrova – dinamične drame, komediju, akciju, avanturu, horor, krimi, fantastični i znanstveno-fantastični sadržaj. Gledatelji će moći uživati uz nove serije, uz naglasak na premijere serija iz originalne Cinemax produkcije.

Cinemax 2 – art filmski program, nudi veliki izbor nezavisnih filmskih naslova europskih i međunarodnih studija, kultne filmove i klasike današnjice. Gledatelji će uživati uz nagrađivane naslove, festivalske favorite i međunarodno priznate filmove od strane kritike.

U subotu i nedjelju (10. i 11. rujna) će svi Total TV korisnici, koji nemaju ove programe u svom paketu, moći besplatno gledati Cinemax i Cinemax 2 programe!

Tijekom otvorenog vikenda, u subotu 10. rujna gledatelji će imati priliku gledati premijeru nove Cinemax serije „Quarry“, zasnovanu na popularnim bestseller knjigama Max Allana Collinsa. Logan Marshall-Green (“Spiderman,” “Prometej”) igra Maca Conwaya (Quarry), koji pokušava prilagoditi se normalnoj svakodnevnici nakon Vietnama. Za vrijeme borbe sa svojim ratnim iskustvima, uvlači se u mrežu ubistava i korupcije. Istog dana Cinemax će predstaviti „Ashby“, sa Mickey Rourkeom i Nat Wolffom u glavnim ulogama.

U nedjelju, 11. rujna, gledatelji će uživati u filmskoj premijeri psihološkog trilera „Sljedbenik“ („Partisan“) sa Vincentom Casselom u glavnoj ulozi, kao i u kriminalističkoj drami „Nestala“ („Gone Baby Gone“) u kojoj glume Ben Affleck, Morgan Freeman, Ed Harris i Michelle Monaghan.

Iz art ponude koju tijekom otvorenog vikenda donosi Cinemax 2 izdvajamo premijere filmova „45 godina“ („45 Years“; nominiran za filmske nagrade Oscar i Zlatni Globus); „Djevičanska gora“ („Fusi“; nagrađen na filmskom festivalu „Tribeca“) i „Mandarine“ („Tangerines“; nominiran za filmske nagrade Oscar i Zlatni Globus).

Cinemax programe možete pronaći na sljedećim pozicijama: Cinemax – 35, Cinemax 2 – 36.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr