Najbolji izbor svih žanrova od sada na Cinemax i Cinemax 2

OTVORENI VIKEND – 10. i 11. rujna Total TV će svim svojim korisnicima omogućiti besplatno gledanje unaprijeđenih Cinemax programa.

Od 1. rujna, Cinemax i Cinemax 2 su postali karakterno različiti filmski programi, zajedno donoseći najbolji izbor različitih žanrova svim zaljubljenicima u svijet filma – od hit filmova sa slavnim redateljskim i glumačkim imenima pa sve do nagrađivanih i hvaljenih naslova iz cijeloga svijeta.

Mainstream filmovi svih žanrova će se prikazivati na Cinemax programu 24 sata na dan, bez reklama, dok su naslovi iz nezavisne produkcije, kultni filmovi i festivalske senzacije glavni aduti programske ponude Cinemax 2 programa.

Cinemax – mainstream filmski program koji donosi američke i svjetske naslove svih žanrova – dinamične drame, komediju, akciju, avanturu, horor, krimi, fantastični i znanstveno-fantastični sadržaj. Gledatelji će moći uživati uz nove serije, uz naglasak na premijere serija iz originalne Cinemax produkcije.

Cinemax 2 – art filmski program, nudi veliki izbor nezavisnih filmskih naslova europskih i međunarodnih studija, kultne filmove i klasike današnjice. Gledatelji će uživati uz nagrađivane naslove, festivalske favorite i međunarodno priznate filmove od strane kritike.

U subotu i nedjelju (10. i 11. rujna) će svi Total TV korisnici, koji nemaju ove programe u svom paketu, moći besplatno gledati Cinemax i Cinemax 2 programe!

Tijekom otvorenog vikenda, u subotu 10. rujna gledatelji će imati priliku gledati premijeru nove Cinemax serije „Quarry“, zasnovanu na popularnim bestseller knjigama Max Allana Collinsa. Logan Marshall-Green (“Spiderman,” “Prometej”) igra Maca Conwaya (Quarry), koji pokušava prilagoditi se normalnoj svakodnevnici nakon Vietnama. Za vrijeme borbe sa svojim ratnim iskustvima, uvlači se u mrežu ubistava i korupcije. Istog dana Cinemax će predstaviti „Ashby“, sa Mickey Rourkeom i Nat Wolffom u glavnim ulogama.

U nedjelju, 11. rujna, gledatelji će uživati u filmskoj premijeri psihološkog trilera „Sljedbenik“ („Partisan“) sa Vincentom Casselom u glavnoj ulozi, kao i u kriminalističkoj drami „Nestala“ („Gone Baby Gone“) u kojoj glume Ben Affleck, Morgan Freeman, Ed Harris i Michelle Monaghan.

Iz art ponude koju tijekom otvorenog vikenda donosi Cinemax 2 izdvajamo premijere filmova „45 godina“ („45 Years“; nominiran za filmske nagrade Oscar i Zlatni Globus); „Djevičanska gora“ („Fusi“; nagrađen na filmskom festivalu „Tribeca“) i „Mandarine“ („Tangerines“; nominiran za filmske nagrade Oscar i Zlatni Globus).

Cinemax programe možete pronaći na sljedećim pozicijama: Cinemax – 35, Cinemax 2 – 36.

Imate pitanja?
Imate pitanja?
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?
Spajanje...
Nitko od naših agenata trenutno nije dostupan. Molimo pokušajte ponovo kasnije ili nam ostavite poruku.
Naši agenti su trenutno zauzeti. Molimo pokušajte ponovo kasnije.
:
:
:
Imate pitanja? Kontaktirajte nas!
:
:
Ovaj razgovor je završio.
Je li ovaj razgovor bio koristan? Glasajte za ovu chat sesiju.
Dobar Loš

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr