NAJBOLJI HD SADRŽAJI OD SADA U OSNOVNOM PAKETU!

Budite dio novoga doba uz najsuvremeniju V2.0 platformu
Za desetogodišnjicu postojanja, Total TV je pokrenuo novu suvremenu V2.0 platformu, koja omogućuje svim korisnicima da postanu dio novoga doba u HD rezoluciji. Također, HD paket se ukida, te svi programi iz ovoga paketa će se od sada nalaziti u osnovnom paketu, bez dodatne nadoplate. Svi korisnici koji su do sada plaćali dodatni HD paket više ga neće plaćati.

Total TV korisnicima omogućuje praćenje digitalne televizije bilo gdje u Hrvatskoj. Na raspolaganju korisnicima uz cijenu od 80,28 kuna mjesečno nalaze se najbolje serije i filmovi na FOX HD programima, najbolji sportski sadržaj na Sport Klub HD programima, najbolji svjetski dokumentarni filmovi u HD rezoluciji i još mnogo drugih sadržaja vrhunske kvalitete. Dodatno, u ponudi možete pronaći i veliki broj slobodnih programa koji su potpuno besplatni. Uz kompletnu uslugu Total TV-a dostupno je više od 150 digitalnih i 30 HD programa.

Ali to nije sve! Total TV Kuća omogućuje praćenje različitih programa istovremeno na više TV uređaja u vašem domu.

Uz posebnu rođendansku akcijsku ponudu, ušteda je još veća! Svi novi Total TV korisnici će moći uživati u Total TV ponudi koja uključuje preko 300 programa i to 12 mjeseci za samo 1 kunu mjesečno. Uz potpuno besplatnu opremu i instalaciju, Uštedite još više! U promotivnoj akciji koja traje do 01. rujna 2016. godine, svi novi korisnici će dobiti i programe iz ponude dodatnih paketa cijele godine besplatno.

Total TV – najbolji sadržaj uz najmoderniju platformu.

total tv logo

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr