MISLITE POZITIVNO, DJELUJTE ZELENO

Jeste li znali da papir čini oko 30% otpada u kućanstvima, a najveći dio papira koristi se jednokratno te zatim najčešće završava u smeću?

Klimatske promjene jedan su od najvećih problema današnjice, a utječu na sve dijelove svijeta. Polarne ledene ploče se tope, a razina mora raste. U nekim regijama sve češće dolazi do ekstremnih vremenskih uvjeta i kiša, dok se u drugima javljaju sve intenzivniji toplinski valovi i suše.

Klimatske promjene stigle su brže nego što su znanstvenici predviđali, a jedan od načina kako bi ih barem pokušali umanjiti je smanjenje trošenja papira i recikliranje kako bi očuvali šume.

Šume uklanjaju CO2 iz atmosfere i pohranjujući ga u biljkama, tlu i drveću, koje se koristi za proizvodnju papira, smanjuju štetan utjecaj plinova koji utječu na klimatske promjene.

Čak i najmanji korak čini veliku razliku, i zato smo vam omogućili Total TV e-račun.

Jednostavan za korištenje, a smanjuje nepotreban otpad.

Aktivirajte Total TV e-račun putem emaila info@totaltv.hr ili pozivom na broj 0800 9700, i već idući račun može potaknuti promjenu.

Kako bi platili svoj Total TV e-račun koji je stigao na vašu e-mail adresu dovoljno je skenirati barkod s uplatnice ili unijeti podatke za plaćanje u vašu aplikaciju za mobilno ili internet bankarstvo.

 

Vrijeme za učiniti ispravne stvari je sada, i zato mislite pozitivno, djelujte zeleno.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr