Klasik TV slavi 5. godišnjicu prikazivanja najboljih regionalnih filmova i serija

Povodom 5. godišnjice prikazivanja, Klasik TV svojim gledateljima donosi atraktivne filmske poslastice. Na sam rođendan, 27.10. u 22h na rasporedu je premijera ratnog spektakla “Valter brani Sarajevo” u kojemu je nezaboravnu glavnu ulogu odigrao Velimir (Bata) Živojinović. Dan prije, 26.10. počinje ciklus filmova “Vruće erotske scene” čiji naslovi, poput “Haloa – praznik kurvi”“Samo jednom se ljubi” ili “Varljivo leto ’68” donose neke od najprovokativnijih scena na ovim prostorima. Filmovi će se prikazivati do 10.11. svakog ponedjeljka i utorka u 24h.

Na rasporedu su još i mnoge filmske premijere: komedija “Sveci”, 5.11. u 22h, ratni film “Kad čuješ zvona”, 12.11. u 22h, povijesni “Crveni i crni”, 19.11. u 22h, drama “Vrata ostaju otvorena”, 26.11. u 20:05h te 30.11. u 22h komedija “Martin u oblacima” kojom započinje ciklus filmova Borisa Dvornika koji će se prikazivati ponedjeljkom i utorkom u 22h sve do 29.12.

Za svoje vjerne gledatelje i za one koji će to tek postati, Klasik TV je priredio i zabavni nagradni natječaj Odličan (5) na Facebook stranici facebook.com/klasiktv. Otkrivanjem parova identičnih slika u što kraćem vremenu i u što manje pokušaja fanovi mogu osvojiti vrijedne nagrade, a glavna je LED TV.

Regionalni filmski kanal, Klasik TV, prisutan je u svim državama regije te u zatvorenim paketima prema dijaspori i na taj način ulazi u više od 1,7 milijuna kućanstava, među kojima redovito zauzima vodeće pozicije po gledanosti.

Gledajte Klasik TV i uživajte uz bogati filmski program i vrijedne nagrade.

Imate pitanja?
Imate pitanja?
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?
Spajanje...
Nitko od naših agenata trenutno nije dostupan. Molimo pokušajte ponovo kasnije ili nam ostavite poruku.
Naši agenti su trenutno zauzeti. Molimo pokušajte ponovo kasnije.
:
:
:
Imate pitanja? Kontaktirajte nas!
:
:
Ovaj razgovor je završio.
Je li ovaj razgovor bio koristan? Glasajte za ovu chat sesiju.
Dobar Loš

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr