KLASIK TV SLAVI 5. GODIŠNJICU PRIKAZIVANJA NAJBOLJIH REGIONALNIH FILMOVA I SERIJA

Povodom 5. godišnjice prikazivanja, Klasik TV svojim gledateljima donosi atraktivne filmske poslastice. Na sam rođendan, 27.10. u 22h na rasporedu je premijera ratnog spektakla “Valter brani Sarajevo” u kojemu je nezaboravnu glavnu ulogu odigrao Velimir (Bata) Živojinović. Dan prije, 26.10. počinje ciklus filmova “Vruće erotske scene” čiji naslovi, poput “Haloa – praznik kurvi”“Samo jednom se ljubi” ili “Varljivo leto ’68” donose neke od najprovokativnijih scena na ovim prostorima. Filmovi će se prikazivati do 10.11. svakog ponedjeljka i utorka u 24h.

Na rasporedu su još i mnoge filmske premijere: komedija “Sveci”, 5.11. u 22h, ratni film “Kad čuješ zvona”, 12.11. u 22h, povijesni “Crveni i crni”, 19.11. u 22h, drama “Vrata ostaju otvorena”, 26.11. u 20:05h te 30.11. u 22h komedija “Martin u oblacima” kojom započinje ciklus filmova Borisa Dvornika koji će se prikazivati ponedjeljkom i utorkom u 22h sve do 29.12.

Za svoje vjerne gledatelje i za one koji će to tek postati, Klasik TV je priredio i zabavni nagradni natječaj Odličan (5) na Facebook stranici facebook.com/klasiktv. Otkrivanjem parova identičnih slika u što kraćem vremenu i u što manje pokušaja fanovi mogu osvojiti vrijedne nagrade, a glavna je LED TV.

Regionalni filmski kanal, Klasik TV, prisutan je u svim državama regije te u zatvorenim paketima prema dijaspori i na taj način ulazi u više od 1,7 milijuna kućanstava, među kojima redovito zauzima vodeće pozicije po gledanosti.

Gledajte Klasik TV i uživajte uz bogati filmski program i vrijedne nagrade.

total tv logo

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr