JESI LI SPORTSKI FANATIK? ILI SI SAMO FANATIK?

Ako jesi, ili čak i nisi, mi smo najbolji izbor za tebe jer,
kod nas su SVI SPORTSKI PROGRAMI u Osnovnom Total TV paketu BEZ DODATNE NAKNADE.

Ne propustite sportska događanja , Englesku i Španjolsku ligu, Wimbledon, ATP 500 i 1000, završni Masters, ATP Cup, Moto, GP, odbojku, hokej, ragbi, rukomet, vaterpolo i zimske sportove na Sport Klub kanalima, a Olimpijske igre, Bundesligu, biciklizam, Australian open, Roland Garros i US Open pratite na Eurosport 1 i Eurosport 2, dok sva borilačka natjecanja možete gledati na specijaliziranom kanalu za prijenos borbi. UFC, Pride, K1 i Boks gledajte na Fight Channel kanalu.

Za fanove golfa u ponudi je SK Golf jedan od rijetkih specijaliziranih kanala koji emitira direktne prijenose European i PGA turnira, najnovije vijesti iz ovog sporta, kao i edukativne emisije u kojima sadašnji i bivši profesionalci objašnjavaju tehnike udaraca, biranje štapova, kao i ostale male tajne velikih majstora. Najbolja svjetska natjecanja dio su 24-satne programske sheme ovog vrlo rasprostranjenog kanala.

Imamo i super poslasticu za ljubitelje igara! Pratite SK Esports, program kanala uključuje izravne prijenose najvećih svjetskih, europskih i  regionalnih natjecanja, novosti iz svijeta igara i esporta, proces igranja popularnih domaćih igrača, kao i obrazovne sadržaje.

Uživajte u najviše sporta bez dodatne naknade na Total TV platformi!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr