“JACK IRISH” NA PICKBOX TV KANALU

Nakon popularnih filmova, sve tri sezone detektivske serije Jack Irish moći ćete gledati od 4. listopada na Pickbox TV kanalu u terminu od ponedjeljka do petka u 21:00h.

Temeljena na detektivskim romanima Petera Templea, ova je australska serija dobitnica nagrada za najbolju seriju Australian Academy of Cinema and Television Arts (AACTA) i Australian Writers’ Guild.

GUY PEARCE U GLAVNOJ ULOZI

Nakon tri filma, nagrađivani australski glumac, glazbenik i pjevač Guy Pearce (Memento, L.A. Confidential, Mildred Pierce) vraća se u ulogu popularnog i karizmatičnog privatnog detektiva Jacka Irisha. Irish je odvjetnik koji se sada bavi utjerivanjem dugova i pronalaženjem nestalih ljudi, mrtvih ili živih.

Ako vam nakon gledanja triju sezona nove serije ne bude dosta Guya Pearcea, na Pickbox NOW možete ga gledati i u filmu 33 Postcards.

O ČEMU SE RADI?

Nakon uspješne karijere odvjetnika i partnera u elitnom odvjetničkom uredu, Jack Irish odao se alkoholu i depresiji jer je njegova supruga ubijena. Osim što je počeo gubiti na sudu, izgubio je i samopouzdanje. No nakon što je dotaknuo dno, napokon je počeo slagati svoj život te počinje raditi kao privatni istražitelj.

Nevolje ga prate sa svih strana – katkad su to njegovi prijatelji koji se bave konjičkim utrkama, katkad su njegovi prijatelji koji se bave pravom, a katkad su to žene u njegovu životu. Ipak, tu su i njegovi prijatelji iz puba koji mu pomažu pronaći odgovore, a pomažu i u tome da se skrije od onih koji ga žele ubiti ili strpati u zatvor.

Ne propustite australsku seriju Jack Irish i neizvjesne detektivske priče s karizmatičnim glavnim likom i šarmantnim sporednim likovima.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr