IZNAJMLJIVAČI, VAŠ GOST DOBIVA SVE ŠTO MU TREBA!

PRIPREMITE SE ZA SEZONU

Znamo da u današnje vrijeme gost postaje sve zahtjevniji u smislu korištenja turističkih usluga, a televizija se smatra najvažnijom osnovnom ponudom u svakom smještaju i zato je dobro osigurati najveći izbor programa kao i stabilan i brz internet kako bi zadovoljili potrebe svih profila gostiju.

Total TV u svojoj ponudi za turistički sektor nudi mogućnost praćenja preko 150 satelitskih programa,od stranih, domaćih, sportskih, glazbenih, dječjih pa sve do programa za odrasle.

Total TV se pokazao kao najbolje rješenje za korisnika koji zna što želi i kojemu je kvaliteta slike i ponuda programa važna, a činjenica da je uslugu moguće koristiti i na najnedostupnijim mjestima, dodatno olakšava donošenje odluke o kupovini.

Pomnom odabiru programskog sadržaja kao i posebnim pogodnostima posvećuje se puno vremena kako bi se zadovoljile potrebe od svakodnevnih korisnika do sezonskih iznajmljivača.

KOMPLETNO TV RJEŠENJE DONOSI VAM TOTAL TV – za apartmane, kuće za odmor, vile, kampove, hotele i ostale turističke smještajne jedinice.

Nudimo vam najbolja tehnička rješenja kreirana prema vašim, i potrebama vaših gostiju.

 

OSTVARITE PREDSEZONSKI POPUST odabirom usluge Apartman Total TV pozivom na broj 0800 6611 ili pošaljite upit.

 

IZNAJMLJIVAČI

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr