HBO VAM DONOSI FILM “DINASTIJA GUCCI”

U nedjelju, 17. srpnja, ne propustite hit film o tri desetljeća ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i u konačnici ubojstva, “Dinastija Gucci” koji vam donosi HBO HD!

Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek i Al Pacino u glavnim su ulogama filma, inspiriranog istinitom šokantnom pričom o obiteljskom modnom carstvu Gucci, kojeg nam donosi HBO!

Kontroverzna priča talijanske obitelji snimljena je pod redateljskom palicom Ridleyja Scotta i radnjom je smještena u 1995. godinu kada je Maurizio Gucci, unuk osnivača luksuzne kuće, na putu prema svom uredu ubijen. Njegova supruga Patrizia Reggiani bila je optužena za naručivanje atentata,a tako je i stekla nadimak “Crna udovica”. Poznata po svom specifičnom stilu i britkom jeziku na pitanje zašto ga sama nije ubila, odgovorila je, “Moj vid nije toliko dobar, a nisam htjela promašiti”.

HBO nam donosi hit filmove i serije, direktno iz kina na male ekrane, a ako još nemate svoj HBO paket naručite ga putem linka ili pozivom na 0800 9700!

 

HBO Dinastija Gucci 600x330

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr