GRAND NARODNA TELEVIZIJA KREĆE 16. TRAVNJA!

Odbrojavanje je počelo! Grand TV Narodna televizija samo što nije! Od 16. travnja program će biti dostupan svim korisnicima Total TV-a na rednom broju 99, a već od 12. travnja na istoj poziciji možete pratiti specijalan sadržaj, koji će promovirati novi program.

Kako se program Grand televizije neprekidno emitira 24 sata – uz 9 sati programa uživo svakog dana – sve će biti emitirano iz čak 9 studija!

Spremaju se nove emisije, a posebno se ističu: “Grandovanje”, “Zabava”, “Diskoteka”, “Večer sa…”, “Grand cocktail”, “Profil”, “Halo halo”, “Nedjeljno popodne”, “Gipsy&Friends”, zatim emisija kratke forme “Grand news”, a u pripremi su i “Vremeplov”, “Grand kviz”, “Grand duel”, “Modna policija”, “Grand novosti”, “Blic vic” i mnoge, mnoge druge.

Također, podsjetiti ćemo se i na dosadašnje audicije za Zvijezde Granda, na formate kao što su Grand cabaret, Lutajuća kamera, Zvijezde Granda best of, kao i na velike koncerte grandovih pjevača u sarajevskoj Zetri i Skenderiji, ali i beogradskoj Areni.

Kao domaćini programa, autori i voditelji pred kamerama će se naći Goran Čomor, Dragana Katić, Tihomir Tepić, Vesna Milanović, Siniša Medić, Ivana Đorđević, Katarina Obradović, Siniša Medić, Milan Mitrović, Ana Sević, mlade nade Jovana Pešić, Bojana Lazić i Maja Nenadić, ali i neka imena, koja će predstavljati ugodno iznenađenje za grandovu publiku.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr