Gledaj prvi mjesec sve pakete za samo 1 kn

Svi novi korisnici, koji se prijave do 30. rujna, mogu iskoristiti specijalnu ponudu i pratiti sve programe iz TOTAL TV ponude i to po cijeni od samo 1 kn kao i mogućnost da gledaju HD paket čak 3 mjeseca bez naknade.

Pratite preko 150 digitalnih programa iz Total TV osnovnog paketa, kao i dodatnih paketa HBO, Cinemax, HD i Club X, a nakon isteka promotivnog perioda izaberite kombinaciju paketa koja vam najviše odgovara po cijeni već od 80,28 kuna mjesečno.

Dodatno, potpuno besplatno na korištenje dobivate i Total TV HD prijamnik. Pomoću HD prijamnika možete iskoristiti potencijal svog HD televizora i uživati u vrhunskoj kvaliteti slike i zvuka. Poseban ugođaj HD kvalitete slike, možete doživjeti tijekom praćenja sportskih događaja, a najbolji sport – uključujući Wimbledon i Masters seriju u tenisu, englesku i španjolsku nogometnu ligu, košarkašku Euroligu i NBA, kao I Moto GP može pratiti ekskluzivno na Sport Klub HD kanalima.

Sve o ponudi Total TV paketa možete saznati na: http://www.totaltv.tv/TV/1612/Paketi.shtml

Ponuda traje do 30.9.2013. Prva pretplata se odnosi na prvi obračunski period, koji zavisno od datuma prijavljivanja traje 15-45 dana, tijekom koga se prate svi paketi iz ponude. Nakon isteka prvog obračunskog perioda, u naredna dva mjeseca korisnik prati odabrani paket u skladu s cjenikom + HD paket koji je uključen u cijenu odabranog paketa. Da biste pratili HD paket neophodno je da posedujete Total TV HD prijamnik i odgovarajući TV prijemnik.

Imate pitanja?
Imate pitanja?
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?
Spajanje...
Nitko od naših agenata trenutno nije dostupan. Molimo pokušajte ponovo kasnije ili nam ostavite poruku.
Naši agenti su trenutno zauzeti. Molimo pokušajte ponovo kasnije.
:
:
:
Imate pitanja? Kontaktirajte nas!
:
:
Ovaj razgovor je završio.
Je li ovaj razgovor bio koristan? Glasajte za ovu chat sesiju.
Dobar Loš

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr