GLEDAJ PRVI MJESEC SVE PAKETE ZA SAMO 1 KN

Svi novi korisnici, koji se prijave do 30. rujna, mogu iskoristiti specijalnu ponudu i pratiti sve programe iz TOTAL TV ponude i to po cijeni od samo 1 kn kao i mogućnost da gledaju HD paket čak 3 mjeseca bez naknade.

Pratite preko 150 digitalnih programa iz Total TV osnovnog paketa, kao i dodatnih paketa HBO, Cinemax, HD i Club X, a nakon isteka promotivnog perioda izaberite kombinaciju paketa koja vam najviše odgovara po cijeni već od 80,28 kuna mjesečno.

Dodatno, potpuno besplatno na korištenje dobivate i Total TV HD prijamnik. Pomoću HD prijamnika možete iskoristiti potencijal svog HD televizora i uživati u vrhunskoj kvaliteti slike i zvuka. Poseban ugođaj HD kvalitete slike, možete doživjeti tijekom praćenja sportskih događaja, a najbolji sport – uključujući Wimbledon i Masters seriju u tenisu, englesku i španjolsku nogometnu ligu, košarkašku Euroligu i NBA, kao I Moto GP može pratiti ekskluzivno na Sport Klub HD kanalima.

Sve o ponudi Total TV paketa možete saznati na: http://www.totaltv.tv/TV/1612/Paketi.shtml

Ponuda traje do 30.9.2013. Prva pretplata se odnosi na prvi obračunski period, koji zavisno od datuma prijavljivanja traje 15-45 dana, tijekom koga se prate svi paketi iz ponude. Nakon isteka prvog obračunskog perioda, u naredna dva mjeseca korisnik prati odabrani paket u skladu s cjenikom + HD paket koji je uključen u cijenu odabranog paketa. Da biste pratili HD paket neophodno je da posedujete Total TV HD prijamnik i odgovarajući TV prijemnik.

total tv logo

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr