FORMULA 1 EKSKLUZIVNO NA SPORTKLUBU!

Gledajte Formulu 1 na SK kanalima u Osnovnom Total TV paketu bez dodatne naknade!

Novu sezonu Formule 1 od sada možete pratiti ekskluzivno na Sportklub kanalima pozicijama SK 1 (101), SK 1 HD (102), SK2 HD (103), SK3 HD (104) i SK (112), od prve utrke do posljednje, u prosincu.

Gase se crvena svjetla uoči početka nove sezone Formule 1. Prva utrka sezone 2021. počinje utrkom u Bahrainu 28. ožujka, ali mehaničari i vozači su već odavno u ‘crvenom’ jer razvoj bolida zapravo nikada ne staje. Odnosi se to i na ovu po mnogo čemu čudnu sezonu koja nas očekuje – sezonu u kojoj će promjene na bolidima biti minimalne i koja zapravo označava kraj jedne ere. No, baš zato što je posljednja pod ovim pravilima i uoči velikih promjena za 2022., mogla bi biti zanimljiva jer će bolidi sada biti vrhunac mogućega i tehnički izvedivog pod ovim tehničkim pravilnikom. Stoga se postavlja pitanje što nas očekuje?

Nedjeljom u popodnevnom terminu ne propustite izravne prijenose F1 samo na SK kanalima, a ako još nemate svoj Total TV paket naručite ga pozivom na broj 0800 9700 ili kreirajte zahtjev odmah.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr