FILMBOX PAKET GLEDAJTE BESPLATNO DO 31.01.2016.

Preporučamo u prosincu – Disney filmovi na FILM BOX EXTRA HD kanalu!
BIG HERO 6
Četvrtak, Prosinac 24, 14:40
Obiteljski
Iz Walt Disney Animation Studios, ekipe koja je napravila “Frozen” i “Wreck-It Ralph”, dolazi “Big Hero 6”, akcijska komedija i avantura o posebnoj vezi koja se razvije između Baymaxa, ogromnog robota na napuhavanje i malog genijalca Hira Hamade. Kada zastrašujući događaj pogodi grad San Fransokyo i odbaci Hira u opasnost, on se okreće Baymaxu i bliskim prijateljima, ovisnicima o adrenalinu, Go Go Tomagu, Wasabiu, kemičaru čarobnjaku Honey Lemonu i navijaču Fredu.
Odlučan razotkriti tajnu, Hiro transformira prijatelje u grupu visokotehnoloških heroja pod nazivom “Big Hero 6.”
STRANGE MAGIC
Petak, Prosinac 25, 19:23
Animirani
“Neobična čarolija”, novi animirani film, simpatičan i bajkovit mjuzikl inspiriran komedijom “San ljetne noći”. Popularne pjesme iz proteklih šezdeset godina pomažu u pripovijedanju priče o živopisnoj grupi goblina, vilenjaka, vila i vragolana, kao i o njihovim urnebesnim dogodovštinama, nastalim usred borbe za moćan napitak.
CINDERELLA (2015)
Subota, Prosinac 26, 11:28
Kada njezin otac iznenada premine, mlada Ela pada u nemilost okrutne maćehe i zlobnih polusestara. Ne gubi nadu, a sreća se počinje mijenjati kada upozna otmjenog stranca.
Glume: Lily James , Cate Blanchett, Richard Madden
AVIONI 2: NEBESKI VATROGASCI (PLANES: FIRE & RESCUE)
Nedelja, Prosinac 27, 15:55
Аnimirani
Kada svjetski poznat trkači avion Dusty sazna da mu je motor oštećen i da se možda nikada više neće utrkivati, prisiljen je promijeniti karijeru te ulazi u svijet avio-vatrogasaca. Dusty se priključuje vatrogasnom veteranu i spasilačkom helikopteru,Blade Rangeru, kao i njegovoj ekipi, grupi terenskih vozila pod nazivom “Padobranci vatrogasci” . Ovaj neustrašivi tim bori se protiv velikog požara u divljini, a Dusty saznaje što je neophodno da bi postao pravi heroj.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr