F1 VN AZERBAJDŽANA VAM DONOSI SK HD!

Osma utrka F1 prvenstva vozi se na ulicama glavnoga grada Azerbajdžana gdje nas čeka još jedna uzbudljiva borba Ferrarija i Red Bulla! Može li se Ferrari iskupiti za greške i lošu utrku u Monaku ili će Red Bull nastaviti niz i upisati petu pobjedu zaredom na stazi koja bi im trebala više odgovarati od Monaka? U prošle 4 utrke imali smo 4 različita pobjednika (Ricciardo, Hamilton, Bottas i Perez), te nestrpljivo očekujemo ovogodišnjeg pobjednika.

Baku City Circuit bit će tek treća utrka u F1 kalendaru koja se vozi ulicama nekoga grada (uz već spomenuti Monako i Singapur).
Staza okružuje srednjovjekovnu jezgru grada, suvremene nebodere i pogled na Kaspijsko more. Stari grad, Icheri Sheher, pripada UNESCO-voj kulturnoj baštini. Startno ciljna ravnina i boksevi bit će na trgu Azadliq (Trg Slobode), a utrka se vozi u smjeru suprotnom od kazaljke na satu poput Kanade i Brazila. Duljina kruga nešto je veća od 6 km što ju čini drugom najdužom stazom u kalendaru nakon Spa Francorchampsa u Belgiji (7004 m).

Ovaj vikend ne propustite live prijenose treninga i kvalifikacija, a u nedjelju utrku, samo na SK HD u sklopu Osnovnog paketa.

 

F1 VN AZERBAJDŽANA

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr