F1 VELIKA NAGRADA NIZOZEMSKE NA SK2 KANALU!

Max Verstappen dolazi na svoju domaću utrku F1 Velika nagrada Nizozemske kao trostruki uzastopni pobjednik u Francuskoj, Mađarskoj i Belgiji i s velikim vodstvom u poretku vozača. Može li itko zaustaviti aktualnoga svjetskog prvaka na putu prema drugoj pobjedi na svom teritoriju?

VN Nizozemske se prošle godine vratila u Formulu 1 nakon 1985. godine, a Verstappen je slavio ispred dva vozača Mercedesa Hamiltona i Bottasa nakon što je dan ranije osigurao pole position.

Situacija u prvenstvu  ove je godine posve drukčija jer Verstappen ima velika 93 boda prednosti ispred momčadskoga kolege Pereza i 98 bodova više od Leclerca u Ferrariju, ali Verstappen i Red Bull, bez obzira na prednost u prvenstvu, i dalje ciljaju na još pobjeda.

Prvi slobodni trening je na rasporedu u petak u 12:30 sati, a drugi slobodni trening počinje u 16:00 sati. Subota donosi treći slobodni trening u 12:00 sati, te kvalifikacije u 15:00 sati.

 

Nedjeljnu utrku F1 Velika nagrada Nizozemske, koja počinje u 15:00 sati, pratite na SK2  kanalu bez dodatne naknade u sklopu Osnovnog paketa.

 

F1 VELIKA NAGRADA NIZOZEMSKE

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr